2777
2789

میگن روانشناسی از روی ظاهر و با نگاه کردن توی چشما هم امکان داره و حقیقته..میشه بهم‌ بگین چجوریه؟ 

دبیرمون با چند تا از بچه ها همین کارو کرد و با نگاه کردن تو چشماشون گفت چه شخصیتی دارن..همه کف کرده بودن. یعنی میشه همچین چیزی؟ چجوریه...خیلی لازم دارم بدونم این روش روی پسره هم امکان پذیره یا نه...یعنی میشه فهمید اونم فقط از چشما؟ روش خاصی داره یا دقت میخواد.؟🤨🤔

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولین باره که شنیدم  خب ازش میخواستین که به شما هم یاد بده

گفتیم بهش ولی گفت که بعدا توی درس هامون این روش رو یاد میگیریم

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
دبیرتون زر زده

چطور ممکنه آخه همه ویژگی بچه ها رو درست میگفت. فقط با نگاه کردن تو چشماشون

چطور ممکنه آخه همه ویژگی بچه ها رو درست میگفت. فقط با نگاه کردن تو چشماشون

عزیزم دبیرا انقد بچه دیدن توی سنوسالای شما میدونه ویژگی های یه نوجوون چیه

اومده واسه شما کلاس بذاره

وژگیدهای جزئی گفت مثلا تو لجوجی ومهربونی ازاین چیزا

تیکر تولد یکسالی پرنسس مامانش😍❤️💋. حرفتو ناشناس بزن https://harfeto.timefriend.net/607997559
عزیزم دبیرا انقد بچه دیدن توی سنوسالای شما میدونه ویژگی های یه نوجوون چیه اومده واسه شما کلاس بذاره ...

🤷‍♀️چمیدونم شاید.