2777
2789
عنوان

وزن کم جنین تو هفته33

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 42 پست
نه خب مثل قبل وزنگیری داشته باشن که خیلی چاق میشن شما باید رو نمودار چک کنی وقتی بازه نرمالی دیگه مش ...

پسرم الان ۹ماهس ۱۰ کیلوه  بد عذا نیس  خیلی خوش اشتهاس غذا رو بیشتر از شیرم دوس داره 

بعدشم وقتی فقط شیر میخوردماهی یک‌کیلو  و ۳۰۰ گرم اضافه میکرد ولی الان میخام شیر خشک بدم چن جور خریدم  نخورد بالا اورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالله چجور تو اون ۴،۵ هفته اخر انقدر وزن گرفت ؟؟ چی میخوردی شما اخراش ؟؟

من خیلی میخوردم.عزیزم..دقیقا روزی یک کیلو شیر.دوتا بستنی..بادام پسته گردو.مویز..هر شب شام جوجه کباب چون میگفتن برای وزن دهی خوبه گوشت کبابی..ناهارم کامل میخوردم.روزی یک موز.کلا همچی میخوردم😅😅 

من خیلی میخوردم.عزیزم..دقیقا روزی یک کیلو شیر.دوتا بستنی..بادام پسته گردو.مویز..هر شب شام جوجه کباب ...

ببخشید خیلی سوال میپرسم ، بعد این جوری میخوردی خودتم خیلی چاق نشدی ؟

🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
من ۱۸۰۰تو۳۱هفته بودآخراش گفت دکتریه هفته کمتره آخرشم ۳کیلو۲۰۰گرم دنیااومدتو۳۸هفته ولی من خیلیییی میخ ...

اره شروع کردم ب خوردن شیر اخه شیر که میخوزم شدیدا معده درد میشم.ولی روزی سه تالیوان میخورم الان یه هفته س.خدا کنه تا موقع زایمانم بچم وزنش خوب باشه بالای سه کیلو بشه ریز نباشه .نگرانم واقعا... لیدی میل هم روزی یه لیوان میخورم 

ببخشید خیلی سوال میپرسم ، بعد این جوری میخوردی خودتم خیلی چاق نشدی ؟

خیلی چاق شدم...😶😶 ۲۸ کیلو وزنم بالا رفت😐

الان دوماهه زایمان کردم ۱۵ کیلو بدون رژیم کم کردم...۱۳ کیلوش مونده هنوز😥

خیلی چاق شدم...😶😶 ۲۸ کیلو وزنم بالا رفت😐 الان دوماهه زایمان کردم ۱۵ کیلو بدون رژیم کم کردم...۱۳ ...

مهم اینه الان بچت بغلته 😍 اونم به خیر و سلامتی ان شاالله کم میکنی 

🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹