سلام دوستای گل .من رفتم سونو تو هفته33 ولی وزن بچم 1800 گرم بود..خیلی کمه..چیکار کنم وزن بگیره خیلی ناراحتم.البته خودمم خیلی وزن نمیگیرم نمیدونم چیکار کنم..شماها وزن نی نی هاتون چند بود و اخرش چند بدنیااومدن؟؟ ممنون میشم بگین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماشالله چجور تو اون ۴،۵ هفته اخر انقدر وزن گرفت ؟؟ چی میخوردی شما اخراش ؟؟
من خیلی میخوردم.عزیزم..دقیقا روزی یک کیلو شیر.دوتا بستنی..بادام پسته گردو.مویز..هر شب شام جوجه کباب چون میگفتن برای وزن دهی خوبه گوشت کبابی..ناهارم کامل میخوردم.روزی یک موز.کلا همچی میخوردم😅😅
من ۱۸۰۰تو۳۱هفته بودآخراش گفت دکتریه هفته کمتره آخرشم ۳کیلو۲۰۰گرم دنیااومدتو۳۸هفته ولی من خیلیییی میخ ...
اره شروع کردم ب خوردن شیر اخه شیر که میخوزم شدیدا معده درد میشم.ولی روزی سه تالیوان میخورم الان یه هفته س.خدا کنه تا موقع زایمانم بچم وزنش خوب باشه بالای سه کیلو بشه ریز نباشه .نگرانم واقعا... لیدی میل هم روزی یه لیوان میخورم