2777
2789
عنوان

وزن کم جنین تو هفته33

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 42 پست

من ۱۸۰۰تو۳۱هفته بودآخراش گفت دکتریه هفته کمتره آخرشم ۳کیلو۲۰۰گرم دنیااومدتو۳۸هفته ولی من خیلیییی میخوردم استراحتم بودم شیرارزون ترین چیزه تامیتوونی بخورمن هرروزیه قوطی پرچرب میخوردم روی دوتابستنی بخورمیوه ماکارونی سوپ جو

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
ماشالله ، هفته چندم بدنیا اومد ؟؟ نمیدونی هفته چند بود که وزنش ۲۲۰۰ بود ؟

دگ اخر ۷ماه بودم دگ تقریبا۳۰ اینا  من خودم چاق نمیشدم بچم زیاد وزن میگرفت از ماه ۵ پیادا روی داشتم اخر ماه خیلی کم میخوروم برنج و ماکارونی حذف شده بود از رژیمم

۴۲ هفته بدنیا اومد طبیعی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خودتو درگیر وزن نی نی نکن .پسر من توقف رشد داشت واول هفته 37 با وزن 2 کیلو دنیا اومد.خیلی غصه وزنشو میخوردم .الان 5 ماهشه 6 کیلو و نیمه 

شکر خدا خوب وزن گرفته .

تا جایی که میتونی ب خودت برس .مویز و بادام ؛ کوبیده؛ موز؛ لیدی میل ؛ کله پاچه؛ شیر 

بقیشو بسپار ب خدا .ان شاالله ک سالم بیاد بغلت

بله از ۴ ماه عذای کمکی و شیرخشک دادم البته وزنش به نسبت تولد وزن خوبیه وگرنه ماشاله بچه ها درشترم هس ...

من شیر خودمو میدادم الان کارتشو نگا کردم تو ۶ماه تمام ۸ونیم کیلو بود ولی الان لاغر شد وقتی ب غذا افتاد  اعصابم خرد دگ مثل قبل وزن گیری نداره

راستش من ایران زندگی نمیکنم و دکترها اینجا توصیه به شروع از ۴ ماهگی میکنن البته در حد روزی یک قاشق ظ ...

آره منم شنیدم که پزشکای اونور میگن از ۴ ماهگی.

حالا دختر من رفلاکس داره دکتر گفت از اول ۵ شروع کن

من شیر خودمو میدادم الان کارتشو نگا کردم تو ۶ماه تمام ۸ونیم کیلو بود ولی الان لاغر شد وقتی ب غذا افت ...

نه خب مثل قبل وزنگیری داشته باشن که خیلی چاق میشن شما باید رو نمودار چک کنی وقتی بازه نرمالی دیگه مشکلی نیست ،من دخور بزرگم عین فرزند شما بود بدغذا و لاغر الان ۸.۵ سالشه قشنگ غذا خوردنشو باید کنترل کنم ولش کنی در حال خوردنه

۵ ماهشه وزن تولدش ۲۹۰۰ بود که بعد از یک هفته شد ۲۶۰۰ ، ۴ ماه ۶ کیلو بود که براش خوب بود ، 

کاهش وزن که بعداز تولد طبیعیه.من پسرم ششماهه که بود وزنش ۸۷۰۰بود الان هفت ماهشه.ولی اصلا بهش نمیخوره چون لپ نداره توپره

مهربان باش شاید فردایی نباشد.......