2777
2789
عنوان

میشه با کاشت ناخن نماز خوند؟؟؟؟؟

3575 بازدید | 73 پست

من چند سالی بود نماز نمیخوندم

3 ماه کاشت انجام دادم دو ماه نماز میخونم

نخونم دلم یه جوری میشه

از طرفی هم این ناخنا رو دوس دارم

چیکار کنم 

خدا قبول میکنه

راستی از وقتی نماز میخونم حالم دلم خیلی خوبه

عشق بلایی است که همه خواستارش هستند.  

😐وضوع قبول نی

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم بخونی بهتره تا نخونی

ولی حکمش چیزدیگه ایه تو ادامه بده کم کم ازاون ناخناهم دل میکنی

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
میشه نمیشه نداره خدا فکر این کارا نیست. شما حالتو بکن با خدا هرکی گفته نمیشه حرف مفت زده. خدا مال ...

عجب فتوایی پیامبر جدید ظهور کرده؟🤔🤔

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

نه غسل ووضو نمیشه

منم خیلی دوست دارم هم کاشت مژه هم ناخن ولی به خاطر غسل ووضو نکردم ناخن های خورتو بلند کن برو مانیکور کنن

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍