2777
2789
عنوان

میشه با کاشت ناخن نماز خوند؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3580 بازدید | 73 پست
اخه عزیز دلم داره بخاطر یه واجب ،کار حرام میکنه این درست نیست

عزیزم ...  خدا ب نماز من و شما ک احتیاج نداره گلم ...

از واجبات اینه ک  حجاب رعایت شه . 

از گناهای کبیره نا امیدیه ..

از گناهای دیگ دروغ گفتن و قضاوت و تهمت .غیبته ... کدوممون این اعمال انجام میدیم .....  وقتی خودمون پر از ایرادیم  ......

ما حقی نداریم  از عبادت اسی ایراد بگیریم شاید عبادت ایشون ک الان باذوق داره میگ نماز میخونم  و اراده کرده ک بخونه  حتی با اون ناخون ها بیشتر از من ک  ناخون ندارم قبول باشه ... 

ما اجازه نداریم  کسی رو از عبادت خدایی ک  حال دلش  الان  خوبه با حرفامون  زده کنیم ... خدا صابرین دوست داره ... مطمئنم ک اسی  خودش میگذره از ناخون هاش .. باید فرصت داد.... 

داستان حضرت یوسف رو برای ما گذاشتن .. حضرت یوسف با صبرش .. کاری کرد ک مردم م از بت هاشون ک حکم خداشون بود گذشتن .....  من ادم خشک اسلامی  نیستم ... الان تو دلتون بهم فحش ندید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا یروز رو به قدسن ی روز کعبه

یه جور میگی یه روز رو به قدس یه روز رو به کعبه که انگاری که برنامه هفتگی براش گذاشتن

بیت المقدس همیشه در ادیان الهی مکان مقدسی بوده و خاستگاه تعداد زیادی از ادیان الهی در اونجاست

مثل مسیحی ها و یهودی ها و حتی مسلماتها

در اوایل اسلام به بیت المقدس نماز میخوندن برای داشتن قبله واحد

اما یهودی ها به تمسخر میگیرن که دین اسلام هست اما قبله گاه یهود رو دارن

خدا در لحظخ به حضرت محمد امر کرد که بسمت کعبه ابراهیمی نماز بخونین

و همونم طبق فرمان خدا بود و بعد از ۱۴۰۰ سال هنوز پاربجاست

سوال بعد؟

عزیزم ...  خدا ب نماز من و شما ک احتیاج نداره گلم ... از واجبات اینه ک  حجاب رعایت ...

اما من اجازه دارم و وظیفم هست که امر بمعروف و نهی از منکر براساس تعالیم دینی هست

من به اسی راهنمایی میکنم‌چون راهنمایی میخواد

عزیزم ...  خدا ب نماز من و شما ک احتیاج نداره گلم ... از واجبات اینه ک  حجاب رعایت ...

من فحش نمیدم چون نه در شان و شخصیتم هست و نه در دینم هست

من هم ادم خشکه مقدسی نیستم

اما قانونمندم

توهر موردی

قانون مدنی .اجتماعی دینی

اینکه ادمها بنا به خواست قلبیشون بیان دین رو تحریف کنن اصلا جایز نیست

همینطور یواش یواش دین تحریف میشه

وظیفه خودم میدونم راه درست رو نشونش بدم

در صمن شما نه لحنتون و نه ادبیاتتون طوری نیست که قابل توهین باشه.عزت نفس چیز زیباییه

شما که اینقدر قشنگ در مورد غسل میگین،اینم میدونین که توی بی عسلی نباید چه سوره هایی خوند؟ چندتا خون ...

اوه اوه چ عصبی .......

بله ک میدونم ... من کاری ب اسی ندارم ... ولی  عزیزم ... الان ب یکی  این طوری بگی  یا خدا یا ناخن ...یا مثلا یا خدا یا مادرت .. یا پدرت ..... اگر ناگهان دل این طرف بلغزه ... باعث این لغزش شما باشی ... میدونی چقدر گناه داره 

... شما ک انقدر معتقدید ...مطمئنم ک مییدونید  ک خداگفته  در دعوت کردن ب سوی من شکیبا باشید و از روش های مختلف  استفاده کنید ......

عزیزم  اعتقاد شما برام ارزشمنده .. 😍

اوه اوه چ عصبی .......  بله ک میدونم ... من کاری ب اسی ندارم ... ولی  عزیزم ... الا ...

واقعا من عصبی هستم؟😁😁😁

بنطر میاد دوست دارین منو عصبی کنین

من میگم از فحش خوشم نمیاد میگین عصبی😁😁

نه عزیز دلم

من عصبی نیستم

تو حرف زدن محکمم چون به حرفم ایمان دارم

اسی جان هم انچه شرط بلاع بود باهاش گفتیم

خواه از سخنمون پند بگیره خواه ملال

جلوی خودم و خدام روسفیدم که نه بد حرف زدم و نه اشتباه

ونه حکم من دراوری دادم که باعث بشه حرمت عبادت شکسته بشه

روز خوش دوست من

شاد باشید🌻

من فحش نمیدم چون نه در شان و شخصیتم هست و نه در دینم هست من هم ادم خشکه مقدسی نیستم اما قانونمندم ...

من نمیدونم چی بگم ... 

اخه  بعضی ها میگن امر ب معروف .. 

بخدا همین امر ب معروفم خودش سلسله مراتب داره ....

من نمیگم پری خانوم تا ابد این طور بخونه .... 

میگم باید فرصت دادبهش ...

نباید بالحن بد  گفت .. یا ناخون یا خدا ‌... خط و نشون کشیدن 

از نظر من درست نیست    البته ناهون یک مسئله پیش پا افتاده است  ولی 

الان ب خود من بگن  یا ب شما بگن  یا خدا ... یا مثلا بگن  فرزندت ...   ما ک حضرت ابراهیم نیستیم بتونیم از بچمون بگذریم .... دلمون ب تب و تاب میفته ... غیر از اینه گلم ؟ 

میگم فقط چیزی نگیم ک بنده خدا .. دل زده شه ... حالا ک ب خدا رو اورده... از خدا فراری شه ....

واقعا نماز حال دل ادمو خوب میکنه😍😍😍

ولی عزیز دلم کاشت ناخن ن غسل داره ن وضو!

این ک بعضیا میگن مهم دلته با کاشت بخون اشتباهه!

چون سبک شمردن نماز گناهه!

اصل بندگی همینه!!!

از بعضی کارهایی ک دوس داری انجام بدی دل بکنی و فقط رضایت و خشنودی خدا برات مهم باشه😍😍😍❤

ان شاءالله موفق باشی دوست عزیزم😘😘😘

التماس دعا!

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید