2777
2789
عنوان

میشه با کاشت ناخن نماز خوند؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3580 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه نمیشه نداره خدا فکر این کارا نیست. شما حالتو بکن با خدا هرکی گفته نمیشه حرف مفت زده. خدا مال ...

خدامال همه هست اما خداباهمه نیست طرفداردزدنیست وا یه کاری نکن عصربریم دزدی😂کی ظهورکردی😨

من 1401اومدم تاپیکای قبلی مال خاله🙄

من ناخن کارم خودمم با مراجع مخالم و میگم ادم باید دلش صاف باشه و نیتش اما یه اخلاقیم دارم کاریو نمیکنم بکنم درستشوووو انجام میدم اینکه اما اگه باشه توش و تردید دلمو یجوری میکنع به نظر من اگه نمازتو دوس داری ناخوناتو در بیار باخیال راحت بخون

نه عزیزم نه غسل داره نه وضو

میتونی ناخونای خودتو تقویت کنی بلند بشن مطمئن باش قشنگترن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

گلم کاشت ناخن وضو و غسل نداره . خودتو گول نزن منم عاشق کاشت ناخن و لاک و اینجور چیزها بودم . قیدش رو به خاطر نماز زدم . با محلول تقویت ناخن ماوالا ناخنهات رو تقویت کن البته محلول رو که می زنی برای نماز باید پاک کنی چون مثل برق ناخن می مونه و روی ناخن رو می پوشونه اما ناخنهات رو در عرض یک دوره استفاده بسیار زیبا و محکم می کنه امتحان کن . ناخن مصنوعی باعث می شه اکسیژن به ناخنت نرسه و در طولانی مدت برات خوب نیست

با خدا باش و پادشاهی کن
بنظرم بخونی بهتره تا نخونی ولی حکمش چیزدیگه ایه تو ادامه بده کم کم ازاون ناخناهم دل میکنی

مگه میشه عزیزم

ادمی که کاشت داره یعنی عسل نداره

کسی که عسل نداره نباید یه ایه از چهارقل بخونه

نباید در حالت بی غسلی بیشتر از ۷ ایه سوره قران بخونه

نخونه بهتر از خوندن بی حرمتی هست

کلن کسایی که احکام خدا رو به جا نمیارن از این حرفا زیاد میزنن که عذاب وجدانشون کم بشه

خب هر افکاری دارن به خودشون مربوطه ولی دیگه نباید بیان افکار بیخودشونو جار بزنن و احکام خدا و پیامبرو به نفع خودشون تغییر بدن 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

اونایی که میگن دلت صاف باشه مهم نیس مثل این میمونه که شوهرشون با یه زن دیگه تو کافی شاپ باشه بعد شما ببینیش بهش بگی چرا با این هستی؟؟اینم بگه مهم نیس من دلم پیش توعه

تیکر روز کنکورمه میشه لطفا واسم دعا کنی که قبول شم    

خدا ن درمورد ناخن حرف زده تو قرانش ن درمورد لاک و ن درمورد کاشت ناخن این فتوا ها همش مال زمان خودمونه قاعدتا اگه بزاری همه چیزو ممنوع میکنن اما شما حال دلت ک خوب باشه همین ک نماز میخونی همین ک وصلی ب خدا خودش باعث تغییرات زیادی میشه همین ناخنا ی روز دلتو میزنه و کنار میزاریشون پله پله تا ملاقات خدا بچه ها شماهم سخت نگیرین خیلی از ما ها ناخنم نداریم اما سر ب مهرم نمیزاریم 

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...
میشه نمیشه نداره خدا فکر این کارا نیست. شما حالتو بکن با خدا هرکی گفته نمیشه حرف مفت زده. خدا مال ...

عزیزم درسته خدا برای همه هست ولی هر کاری یه آدابی داره که باید رعایت بشه 

آداب عبادت هم وضو و غسل هست.

عزیزم شرط اول نماز تمیزی بدنه ...

وقتی غسل میکنی باید اب از رو بدنت هبور کنه دیگ ... از رو ناخنت باید عبور کن ... پس غسلت صحیح نی ... وقتی غسل صحیح نباشه پس بدن هم پاکیزه نی ...پس وضو شما هم درست نی ...این رو من نمیگم .. اون ک حال دلت رو خوب کرده میگ ...

اما اگ واقعا  نمیتونی از ناخون هات دل بکنی ...... به نظرم ب نماز خوندنت ادامه بده ... چون خوندنش از نخوندش باز بهتره ... و کم کم خدا ایشالا تو دلت میندازه ک ناخون  نذاری ... یا زمان پریودیت  بذاری ...

من خودمم این شکلم ... عاشق لاکم ... و فقط زمان پریودی میذارم