2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی میخوادازت

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 
اولا خوب بود ،ی حد و حدودی داشت ،چند روزه اینطور شده 

خب اول می خواسته رد گم کنه   حالا دیگه احساس صمیمیت کرده

خدایا بابت تموم نعمت هات شکر🤗 دوستیا بیاید تو همه ی مراحل زندگیمون شاکر خدا باشیم😍🙏🏻
اگه چتی که گذاشتی ساختگی نیست و واقعیه  معلومه با ادم درستی اشنا نشدی  ارتباطت رو قطع کن ...

خودمم درگیرم ک شوخیه یا تو شوخی میگه 

ی جوری شدم از دیشب تا حالا 

دختره چندسالشه؟؟؟؟سالمه؟؟؟؟

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

من نمیدونم بعضی از این دخترا چرااینطورین .حالا اگه دوس پسر نداشتین میمیرین.نمیدونم کحارو میخوان بگیرین. البته توهین برداشت نشه

مهربان باش شاید فردایی نباشد....... 
خودمم درگیرم ک شوخیه یا تو شوخی میگه  ی جوری شدم از دیشب تا حالا

دختری که انقد راحت در این مورد درخواست میده به نظرم آدم درستی نیس اگه برا آینده باهاش فکرایی داشتی فکرات رو کامل بنداز دور  

خدایا بابت تموم نعمت هات شکر🤗 دوستیا بیاید تو همه ی مراحل زندگیمون شاکر خدا باشیم😍🙏🏻

مشخصه 2تاتون کم سن وسالین شایدم دختره ازاون هفت خط هاست میخواداذیتت کنه با دوستاش بهت بخندند