2777
2789
گوشیش افتاده دست باباش ..فقط فرار کن🏃‍♂️

همین میترسم خودش نباشه ، یکی دیگه داره اینارو میگه ،اخه یهو چند روز اینطور شد

قبلش همش با ضمیر جمع حرف میزد خیلی محترمانه

بیست  سالم ینی چی؟ خوبه ،دوست شدنی خوب بود  فکر میکنم میخاد اتو بگیره

شما که عاقل و بالغی این مرحله آشنایی رو بذار پای شناخت و حالا که شخصیت واقعیشو دیدی کات کن

قربانی واسه چی آخه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشخصه 2تاتون کم سن وسالین شایدم دختره ازاون هفت خط هاست میخواداذیتت کنه با دوستاش بهت بخندند 

بیست سالمه اونم ی سال کوچیکتر 

راستش نمیخام قبول کنم اینجوریه ،فک کنم میخان سوژه کنن یا همچین چیزی

مشخصه شما هم ادم ساده وترسویی هستی. وگرنه طوردیگه بادختره برخورد میکردی. پس بهم بزن کات کن باهاش اگه به فکر آبروتی

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 
شما که عاقل و بالغی این مرحله آشنایی رو بذار پای شناخت و حالا که شخصیت واقعیشو دیدی کات کن قربانی و ...

اولش فکر اینکه قراره جدی شه نبودم ،ولی ی کمی وابسته شدم بعد مدتی 

الان ی جوری ام ،دلم ی جوریع 

البته ببخشید رک گفتم حرفامو

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 
اولش فکر اینکه قراره جدی شه نبودم ،ولی ی کمی وابسته شدم بعد مدتی  الان ی جوری ام ،دلم ی جوریع& ...

طبیعیه دلت یه جوریه ولی منطقی باش و دوری و جدایی رو تحمل کن اگه میخوای قربانی نباشی

منم مردای زیادی اطرافم هست که اسیر یه زن زیاده خواه، خودخواه و بی درک شدن که نه راه پس دارن نه پیش

من اونارو قربانی میدونم

به نظرم این دختره سالم نیست اصللاا ببین یه دختر سالم هیچوقت همچین حرقو رو نمیزنه من تو این 17 سال ا ...

من دیدم ،ولی این فرق داشت 

چیزی ک اذیتم می‌کنه اینه که این با همه اینطوریه یا ب من اینطوری میگه،یا میخاد سوژه کنه ،هر کودوم ک فکر میکنم اذیتم میکنه

خداوکیلی صد میدم😂😂😂 بیبین اون گدایه😂😂😂😂

به جااان خودم الان يادش افتادم😂😂😂😂😂😂😂

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏