والامن روی بچه اولم اینقد پول متخصص دادم الکی روی پسرم تجربه ب دست اوردم زنای توی زایشگاه اکثرا پیش متخصص نمیرفتن.باردای دومم فقط بهداشت رفتم دوبار رفتم متخصص...اگه بارداری بی خطری داریت برو بهداشت
9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه
باید بری پیش پزشک چون اگه دیر تر بری زیر نظر پزشک از ماه ۶ به بعد اصلا ویزیتت نمیکنن و برای زایمانت به مشکل میخوری.چکاپشون ماهی یک باره.اگه بارداری اولته که حتما برو
من از ۳ماهگیم رفتم البته اون موقه زیاد گیر نمیدان ولی ماهای بالا بهتره پیش دکتر بری
میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
مبارک باشه اول بروبهداشت تشکیل پرونده بده بالاخره هم راهنماییت میکنن هم براقرص واینجورچیزا.بعداگه دوست داشتی بروتحت نظر دکتریاماما.یااگه هم نمیخوای اطلاعاتتوببربالااینکه سونوهاروکی بری وازاینجورچیزا
هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم