2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والامن روی بچه اولم اینقد پول متخصص دادم الکی روی پسرم تجربه ب دست اوردم زنای توی زایشگاه اکثرا پیش متخصص نمیرفتن.باردای دومم فقط بهداشت رفتم دوبار رفتم متخصص...اگه بارداری بی خطری داریت برو بهداشت 

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 

باید بری پیش پزشک چون اگه دیر تر بری زیر نظر پزشک از ماه ۶ به بعد اصلا ویزیتت نمیکنن و برای زایمانت به مشکل میخوری.چکاپشون ماهی یک باره.اگه بارداری اولته که حتما برو

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا

من از ۳ماهگیم رفتم البته اون موقه زیاد گیر نمیدان ولی ماهای بالا بهتره پیش دکتر بری 

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
باید بری پیش پزشک چون اگه دیر تر بری زیر نظر پزشک از ماه ۶ به بعد اصلا ویزیتت نمیکنن و برای زایمانت ...

اجی اگه تحت نظر متخصص باشیم بعد بریم بیمارستانی که اون دکتر نمیره برا زایمان تکلیف چیه بیمارستان قبول میکنه

باید بری پیش پزشک چون اگه دیر تر بری زیر نظر پزشک از ماه ۶ به بعد اصلا ویزیتت نمیکنن و برای زایمانت ...

بله بارداری اولمه. اخه دوستمو انقدر دکترش هر هفته سونو و ازمایش میفرستاد گفتم شاید همه دکترا این کارو بکنن

مبارک باشه اول بروبهداشت تشکیل پرونده بده بالاخره هم راهنماییت میکنن هم براقرص واینجورچیزا.بعداگه دوست داشتی بروتحت نظر دکتریاماما.یااگه هم نمیخوای اطلاعاتتوببربالااینکه سونوهاروکی بری وازاینجورچیزا

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
اجی اگه تحت نظر متخصص باشیم بعد بریم بیمارستانی که اون دکتر نمیره برا زایمان تکلیف چیه بیمارستان قبو ...

نه دیگه اول بیمارستانتو انتخاب کن بعدم بهترین متخصص همون بیمارستانو انتخاب کن.

بله بارداری اولمه. اخه دوستمو انقدر دکترش هر هفته سونو و ازمایش میفرستاد گفتم شاید همه دکترا این کار ...

نه وقتی بارداریت طبیعی باشه مرض ندارن الکی بفرستن.تو انتخاب پزشکت دقت کن.همین طور هم بیمارستانت برا زایمان.به هر حال بحث جون ۲ تا آدمه الکی نیست