2777
2789
عنوان

علايم بارداري

294 بازدید | 32 پست

سلام يه سوال من٩ ماهه تو اقدامم هر ماه قبل پريودي درد سينه و ديرشكم داشتم اين ماه اينجوري نيستم دو روز ديگه تاريخ پريوديمه. ممكنه حامله باشم؟

سلام ببخشید یک سوال داشتم یک جراحی با مدت زمان کوتاه دارم حدودا 20 دقیقه دکتر بهم گفته باید بیهوشت کنم تا دردی رو احساس نکنی ولی خیلی از بیهوشی می ترسم خواهشا دراین زمینه کمکم کنید در مورد بیهوشی هر اطلاعاتی دارین بهم بدین خیلی استرس دارم قراره با گاز بیهوشم کنند تو رو خدا بهم بگید به چه صورته

سلام ببخشید یک سوال داشتم  یک جراحی با مدت زمان کوتاه دارم حدودا 20 دقیقه دکتر بهم گفته باید ب ...

ببین‌منم سر اولین‌بیهوشی خیلی ترس داشتم می ترسیدم بهوش نیام 

ولی سر بعدیا اصلا استرس نداشتم الان هم هر عملی باشه ترجیح میدم نفهمن 

چه عملی داری عزیزم؟؟

استرس به خودت وارد نکن خیلی راحته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین‌منم سر اولین‌بیهوشی خیلی ترس داشتم می ترسیدم بهوش نیام  ولی سر بعدیا اصلا استرس نداشتم ال ...

میشه مراحل کار رو واسم توضیح بدین ممنون می شم / دندونم ابسه کرده باید جراحی بشه با بی حسی نمی شه انجام داد 

ببین‌منم سر اولین‌بیهوشی خیلی ترس داشتم می ترسیدم بهوش نیام  ولی سر بعدیا اصلا استرس نداشتم ال ...

والا یه امپول می زنن و به یک دقیقه نمی رسه که بیهوش میشی 

یعنی هیچی نمی فهمی انگار اون تیکه زمان اصلا نبودی 

بهوش که میای هیچی یادت نمی اد 

اصلا نترس ،فکر کردن بهش ترس داره خودش هیچی نیست

😢😢

من خودمم اطلاعی ندارم عزیزم .من خودمم اقدامم برای اولین بار سینه هام درد میکنه یکمم شکمم الان دوروزه از وقت پریم گذشته احساس میکنم باردارم .ولی علائم همه فرق میکنه شاید تو ام این ماه به امید خدا بارداری بشی 

برای سلامتی فرزندم دعا کنید  

سلام بچه ها

من دو روز از پريم گذشته ولي نشدم

خوابم زياد شده

بعضي موقع ها كف پام گزگز ميكنه

تكرر ادرار دارم

بي بي زدم امروز ولي منفي بود

بنظرتون باردارم؟

دل درد و كمر دردم ميگيره و ول ميكنه

كي بايد بي بي بزنم

[QUOTE=111315114]سلام بچه ها من دو روز از پريم گذشته ولي نشدم خوابم زياد شده بعضي موقع ها كف پام گزگز ميكنه تكرر ...[/QUOTE]

بعضيا ميگن بي بي چك ١٠ روز بعد عقب افتادن پريودي نشون ميده چون ممكنه نطفه دير تشكيل شده باشه. ميتوني بري ازمايش خون هم بدي اون دقيق تره

[QUOTE= 111315114 ]سلام بچه ها من دو روز از پريم گذشته ولي نشدم خوابم زياد شده بعضي موقع ها كف پام گ ...

رفتم از بدم امروز قبول نكرد

گفت حداقل ي هفته بعد عقب افتادن بيا

الان نشون نميده

بدنم گرم و سرد ميشه همش

پاهام يخه