2777
2789
عنوان

علايم بارداري

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 32 پست
رفتم از بدم امروز قبول نكرد گفت حداقل ي هفته بعد عقب افتادن بيا الان نشون نميده بدنم گرم و سرد مي ...

بذار بگذره پس. من يه بار دو روز به پريم مونده بود رفتم الكي گفتم بي بي چكم مثبت شده ازم آزمايش گرفتن ولي منفي بود فرداشم پريود شدم😂😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار بگذره پس. من يه بار دو روز به پريم مونده بود رفتم الكي گفتم بي بي چكم مثبت شده ازم آزمايش گرفتن ...

گرم و سرد شدن بدن طبيهيه فاطمه جان؟

سرما خورده هم هستم

همه چي قاطي سده

گرم و سرد شدن بدن طبيهيه فاطمه جان؟ سرما خورده هم هستم همه چي قاطي سده

ببين توي اقدام اكثر خانوما توهم بارداري ميگيرن و بدنشون نشونه هاي بارداري رو داره من خودم بارها اينطوري شدم ولي منفي بوده بخاطر اينه كه خيلي به اين موضوع فك ميكنيم بدنمون واكنش نشون ميده. البته ممكن هم هست كه واقعا باشه، ولي خوب اين احتمال هم هست

سلام ببخشید یک سوال داشتم  یک جراحی با مدت زمان کوتاه دارم حدودا 20 دقیقه دکتر بهم گفته باید ب ...

هیچی گازو میزاره رو دهن و بینیت میگه تا ۳ بشمار ولی ۲ یادت نمیاد کی گفتی

راحت بیهوش میشی

به هوش هم ک بیای کلی چرت و پرت میگی بعد بخودت میای که اطرافیانت کلی خندیدن

خخخخ من که برا عمل بینیم اینجوری بودم و البته ۸ساعت بیهوش

نترس هیچی نیس

آرسام کوچولو تمام دنیای منه...بعد یه دوره سخت بستری خدا دوباره بما برگردوندش
عزيزم جواب ازمايشت اومد همينجا بهم بگو خيلي تو فكرتم انشاالله مثبت باشه

ممنونم از لطفت

منتها بعيد ميدونم مثبت باشه

اخه امروزم بي بي زدم منفي بود

الان ميخوام برم دكترم ببينم چي ميگه

ممنونم از لطفت منتها بعيد ميدونم مثبت باشه اخه امروزم بي بي زدم منفي بود الان ميخوام برم دكترم بب ...

از اورژانسي دادم منفي بود

حالت تهوع دارم و كمر درد 

دليلش چي ميتونه باشه

يعني كلا بارداري رو فراموش كنم الان

از اورژانسي دادم منفي بود حالت تهوع دارم و كمر درد  دليلش چي ميتونه باشه يعني كلا بارداري رو ...

شايد از عفونت باشه. دكتر چيزي نگف؟ اخه عفونت هم باعث حالت تهوع ميشه بعضي وقتا

شايد از عفونت باشه. دكتر چيزي نگف؟ اخه عفونت هم باعث حالت تهوع ميشه بعضي وقتا

نميدونم

ترشح خيلي دارم ولي بي رنگه

بوهم نداره

ممكنه ديرتر نشون بده؟

دكتر گفت ده روز تا پونزده روز صبر پري نشدي دوباره بيا

نميدونم ترشح خيلي دارم ولي بي رنگه بوهم نداره ممكنه ديرتر نشون بده؟ دكتر گفت ده روز تا پونزده رو ...

اره تو همين ني ني سايت يكي بود ميگف بعد از ١٠ روز مثبت نشون داده، انشاالله كه خيره😍

اره تو همين ني ني سايت يكي بود ميگف بعد از ١٠ روز مثبت نشون داده، انشاالله كه خيره😍

ممنونم عزيزم

حالم خيلي بد بود غروبي

دوباره رفتم دكتر فشارم ٨ بود

ميگفت عفونته

ميشه خواهش كنم دعا كني خدا شادم كنه

ان شاالله شماهم بزودي زود دلت شاد بشه