2777
2789

سلام مامانا،پسرم ۸ ماهشه،از دیشب مدفوعش زرد کم رنگه و مخاط داره توش، و بوی بدی هم میده. از چیه؟ راهنمایی کنید لطفا

پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟

مدفوع دختر من از همون بدو تولد تا الان که ۴ ماهشه همین شکلیه فک نمیکردم غیر طبیعی باشه البته فقط شیر خودم و میخوره.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدفوع دختر من از همون بدو تولد تا الان که ۴ ماهشه همین شکلیه فک نمیکردم غیر طبیعی باشه البته فقط شیر ...

مخاط داره توش؟ پسرم الان چند روزه سرما خورده، غذای کمکی هم میخوره.

پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟
مخاط داره توش؟ پسرم الان چند روزه سرما خورده، غذای کمکی هم میخوره.

مخاط نمیدونم منظورت چیه یعنی چیزهای آبکی داره؟احتمال زیاد بخاطر سرماخوردگیشه و یا اسهال شده که چیز مهمی نیست نگران نباش.

مدفوع دختر من از همون بدو تولد تا الان که ۴ ماهشه همین شکلیه فک نمیکردم غیر طبیعی باشه البته فقط شیر ...

مدفوع دختر منم همین شکلیه و نمیدونم میگن که اگه اینطور باشه یعنی حساسیت داره😐الان وزن دختر شما بدو تولد چقدر بود و الان چقدره؟؟

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت 
مدفوع دختر منم همین شکلیه و نمیدونم میگن که اگه اینطور باشه یعنی حساسیت داره😐الان وزن دختر شما بدو ...

حساسیت و نمیدونم ولی دختر من رفلاکس داره.

وزن تولدش ۲۶۸۰

الان که ۴ ماهشه ۶۲۰۰

حساسیت و نمیدونم ولی دختر من رفلاکس داره. وزن تولدش ۲۶۸۰ الان که ۴ ماهشه ۶۲۰۰

خب پس خداروشكر وزن گيريشم خوب بوده نميدونم خدا كنه كه نباشه من خيلي نگرانم از بابت حساسيت

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت 
خب پس خداروشكر وزن گيريشم خوب بوده نميدونم خدا كنه كه نباشه من خيلي نگرانم از بابت حساسيت

انشاالله که نیست نگران نباش اطرافیان من که میگن طبیعیه.

خب خداروشکر،البته دختر منم رفلاکس داره

رفلاکس خیلی بده.دختر من هر سه ساعت ۵ دقیقه شیر میخوره😔

دختر شما هم اینجوریه؟

رفلاکس خیلی بده.دختر من هر سه ساعت ۵ دقیقه شیر میخوره😔 دختر شما هم اینجوریه؟

دقيقا😩😩اصلا خوب شير نميخوره از ديشب گفتم بهش شير خشك بدم ببينم چطوريه كه اونم به زوور ٦٠سي سي ميخوره هر دوساعت،شما دارو هم ميديد؟

رفلاکس خیلی بده.دختر من هر سه ساعت ۵ دقیقه شیر میخوره😔 دختر شما هم اینجوریه؟

والا پسرمم داشت ولي اون برعكس خييلي شير ميخورد و ولم نميكرد الان دخترم اينطوريه ديوونه ميشم من😢

دقيقا😩😩اصلا خوب شير نميخوره از ديشب گفتم بهش شير خشك بدم ببينم چطوريه كه اونم به زوور ٦٠سي سي ميخو ...

دختر من شیر خشک نخورد.آپتامیل و نان و امتحان کردم هیچکدوم و نخورد الان دیگه لج کرده شیشه رو کلا نمیگیره😔

من دارو آنتی رفلاکس بی برای شرکت باریج اسانس میدم ا سی سی صبح ۱ سی سی شب.