2777
2789
عنوان

کسی هست از درس خوندن پشیمون باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 48 پست

من تمام روزایی که دانشگاه کلاس دارم تو مسیر همین فکرو میکنم  

ولی یکم پشیمونم دروغ نگم

دانشجو ارشد معماری ام

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
مگه همزمان با درس خوندن و دانشگاه رفتن نمیشه خوشگذرونی کرد؟

اتفاقا برا ایرانی ها دانشگاه بهترین تفریح و خوشگذرونیه  

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعضی وقتا میگم کاش درس نمیخوندم همون پولهای شهریه رو میدادم یه کاری برا خودم دست و پا میکردم

ولی از طرفی هم وقتی فکرمیکنم میبینم قبل دانشگاه رفتن اصلا آدم پخته و دنیا دیده ای نبودم

الان توی جمع بحث علمی بشه منم میتونم حرفی برا گفتن داشته باشم

ینی چشماش چه رنگی بود💔
اتفاقا برا ایرانی ها دانشگاه بهترین تفریح و خوشگذرونیه    

والا من خودم به شخصه تو دانشگاه کلی با دوستام خوش میگذروندیم

اخرم همونجا با یکی از هم دانشگاهیام ازدواج کردم

الانم یه دختر دوساله دارم🤣

ینی چشماش چه رنگی بود💔

ان شاالله خدا یه عمر باعزت بهت بده عزیزم ،

به این فکر کن که با رفتنت به دانشگاه چی بدست میاری و با نرفتنت چی از دست میدی ؟!

مݩ بـے طُ صَغیـڔ ابـݩ فقیـڔ ابݩ حَقیـڔݦــ حُـسیـݩ🍃
  اگه زمان به عقب بر میگشت تو 15 سالگی ترک تحصیل می کردم

آره به خدا منم ، من اصلا همیشه میگم بچه دار بشم اجازه نمیدم بچم زیاد درس بخونه اول بازیش و سلامتیش و ورزشش حالا توو تایم اضافی یکمم درس بخونه 🤣🤣