2777
2789
عنوان

بچه های مازندران، شکر سرخ خوبه؟

12775 بازدید | 60 پست

سلام

بچه ها، حنانه ظاهری توی استوری های اینستاش شکرسرخ واسه فروش گذاشته، سه تا بسته نیم کیلویی رو میگه 75، یعنی کیلویی 50. تو خود اینستا سرچ زدم یکی دیگه میداد کیلویی20. میخواستم سفارش بدم دیدم یکی نوشته شکر سرخ بهداشتی نیست خودمازنی ها نمیخورن.میخوام ببینم این حرف درسته؟ اصلا شکر سرخ خوبه یا نه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شكر سرخ كه شكر قهوه اي هم بهش مي گن از نيشكر بدست مياد  مي گن خوبه  من طعمشو دوست ندارم& ...

جدی؟ شکر قهوه ای هست؟

شکر قهوه ای دارم. گرونم هست. ولی اینکه حنا ظاهری گذاشته شبیه حلوا هستش

میگم یکی دیگه نوشته بود اینا بهداشتی نیست. منم گفتم بپرسم. شما خودتون مصرف می کنید؟

آره 

مامانم اينا كه به جاي قند فقط از اين استفاده ميكنن

همسرمم مشكل يبوست داره شكر سرخ ميخوره خوب ميشه

سلام ...من یه مازندرانی ام😄...چقد گرون میده خدایییییی ..ما اینجا تقریبا 15تا 17میخریم ...چرا اتفاقا خیلی خوبه ...من سه ساله که قند نمی خورم ..به جاش خرما یا شکر قرمز میخورم .😊..البته بی زحمت عکسش رو بذار ببینم منظورت کدومه ؟راستی باید جای معتبر بگیری چون بعضی ها توش ارد قاطی میکنن

تاحالانشنیدم ولی برای چی خوبه؟

والا حنا ظاهری که نوشته کم کالری هستش.

منم تازه رژیم تثبیت وزن گرفتم واسه ادامه رژیمم میخواستم.

ولی خب حنا ظاهری تقریبا دو برابر بقیه پیج ها میده

جدی؟ شکر قهوه ای هست؟ شکر قهوه ای دارم. گرونم هست. ولی اینکه حنا ظاهری گذاشته شبیه حلوا هستش

عزیز عکسش رو بذار تا بگم .واسه مام مثل حلواست ولی سفت تر ....مثل شکر نیست که قرمز باشه 

جدی؟ شکر قهوه ای هست؟ شکر قهوه ای دارم. گرونم هست. ولی اینکه حنا ظاهری گذاشته شبیه حلوا هستش

كارگاهاشون بيشتر تو شهر بهنمير هست

يه تاپيك بزن بهنميري ها بيان بهت اطلاعات درست بدن 

من دقيقا نمي دونم 

من از طعمش خوشم نمياد و نمي خورم