2777
2789
عنوان

بچه های مازندران، شکر سرخ خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12777 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکر سرخ با شکر قهوه ای فرق داره شکر سرخ خیلی خاصیت داره و خون سازه ولی طعمش عامه پسند نیست بعدشم ...

ممنون عزیزم! نمیدونم جای معتبری هست این خانم یا نه.

ما خودمون هر بار اومدیم مازندران جز مهربونی ازشون ندیدیم، ولی نتونستم به این خانم اعتماد کنم

اینه عزیزم

اره ما هم دقیقا همین رو میخوریم ...کارگاه هش داخل  شهر ماهم هست ...قائمشهر روستای ریکنده ...میتونی بری کارگاهش رو نگاه کنی اگه تمیز بودن بگیری .ولی احساس میکنم خیلی گرون میده ..یه سر بیا شمال بگیر😊

ممنون عزیزم! نمیدونم جای معتبری هست این خانم یا نه. ما خودمون هر بار اومدیم مازندران جز مهربونی ازش ...

نگیر ازش .خیلی گرون میده ..با این پول میتونی سه کیلو بخری ..تازه معلوم نیست اصل باشه یا نه ..کدوم شهری؟شهرتون نداره؟

اره ما هم دقیقا همین رو میخوریم ...کارگاه هش داخل  شهر ماهم هست ...قائمشهر روستای ریکنده ...میت ...

مرسی از لطفتون. آره همه میگن خیلی گرونفروش هست. چشم ازش نمیخرم

من چندبار اومدم اون سمت، واقعا مردمان مهربانی هستن، خود قایمشهر یک بار انقدر به من و همسرم محبت کردند همیشه میگم که خیلی مهربونن. 

باید یک سر پاشم بیام شمال بخرم این شکر و برگردم    

نگیر ازش .خیلی گرون میده ..با این پول میتونی سه کیلو بخری ..تازه معلوم نیست اصل باشه یا نه ..کدوم شه ...

چشم. نمیخرم. خیلی ممنونم راهنمایی کردید.

ما تهران هستیم. چندباری اومدم مازندران. ان شالله قسمت باشه بازم میام.

اینکه میگید ممکنه اصل نباشه هم آدم رو نگران میکنه. مرسی بازم که وقت گذاشتید

مرسی از لطفتون. آره همه میگن خیلی گرونفروش هست. چشم ازش نمیخرم من چندبار اومدم اون سمت، واقعا مردما ...

خیلی ممنون  .لطف داری . 😍😍😍😘😘😘...ان شاءالله اومدی کف شکر هم بخر خوش مزه ست ...قبل اینکه شکر قرمز سفت بشه ،سرش کف تشکیل میشه که خیلی جالبه ..شبیه بستنی اب شده ست ولی با طعم شکر 😊..البته باید زود بخوریدش چون مثل شیره میشه یا بذارین توی فریزر که یخ هم نمیبنده ولی سرد میشه و تبدیل به شیره نمیشه . ....(ولیک ) هم یادتون نره الان فصلشه ..یه میوه شبیه بلوبری ولی ریز تر  و ترش .... ..البته فصل شکر قرمز تقریبا اول زمستونه ..اون موقع تازه ست . 😊شبتون بخیر ..ان شاءالله اینسری هم بهتون خوش بگذره .😄😄

خیلی ممنون  .لطف داری . 😍😍😍😘😘😘...ان شاءالله اومدی کف شکر هم بخر خوش مزه ست ...قبل اینکه ش ...

آخی! نازی! چشم. یادداشت کردم همه نوشته هات رو.

میگم مازندرانی ها همشون مهربونن           

جدی؟ شکر قهوه ای هست؟ شکر قهوه ای دارم. گرونم هست. ولی اینکه حنا ظاهری گذاشته شبیه حلوا هستش

عزيزم هر چي حنا ظاهري تبليغ ميكنه اصلا اهميت نده چون اين زن يه شارلاتان به تمام معنا هست

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
عزيزم هر چي حنا ظاهري تبليغ ميكنه اصلا اهميت نده چون اين زن يه شارلاتان به تمام معنا هست

بله. حق با شماست. چشم. اهمیت نمیدم. فقط اینکه هی شکرسرخ شکر سرخ نوشت گفتم ببینم خود شکر سرخ خوبه یا نه.

این تاپیک هم بمونه واسه اونایی که مثل من براشون سوال پیش میاد و سرچ میکنن. جواب درست رو از خود مازندرانی ها بگیرن

به شخصه متاسفم برای حنانه ظاهری هردورودی دروغگوی اینستا