2777
2789
عنوان

بچه های مازندران، شکر سرخ خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12777 بازدید | 60 پست

سلام 

ما خودمون تو قایمشهر تولید کننده شکرسرخ خالص بدون آرد و مواد اضافی هستیم 

به قیمت خیلی کمتر از قیمتی که این خانم تبلیغ کردند 

آدرس هم قایمشهر جاده فیروزکوه روستای تالارپشت علیا تو گوگل مپ سرچ کنید شکر سرخ شمال ولیپور 

جدی؟ شکر قهوه ای هست؟ شکر قهوه ای دارم. گرونم هست. ولی اینکه حنا ظاهری گذاشته شبیه حلوا هستش

از قند و شکرسفید بهتره درکل. امااینی ک ایشون میفروشه رو نمیدونم

میتونی سرچ کنی از جاهایی ک متعلق ب طب سنتی، اسلامی هس بخری

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ما هم دقیقا همین رو میخوریم ...کارگاه هش داخل  شهر ماهم هست ...قائمشهر روستای ریکنده ...میت ...

چندبود شما خریدید؟؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

روش تهیه شکر سرخ

نیشکر در مناطق گرمسیری رشد و برداشت می شود. پس از برداشت، نیشکر به وسیله آسیاب ها به قطعات کوچک خرد می شوند و سپس آب آن را استخراج می کنند. فرایند آبگیری که تمام شد، عصاره به دست آمده را باید دو تا سه ساعت در دیگ های بزرگ مسی جوشاند تا غلیظ شود. در این مرحله، محتویات درون دیگ ها را مدام هم می زنند. ضمن این که در همان هم زدن ها، به مرور ناخالصی های موجود در شیره (به عنوان مثال شن یا شاخه گیاه) هم روی ظرف می آید و از شیره جدایشان می کنند.

بعد از این مراحل، محصولی غنی از قند به دست می آید که شبیه حلواست؛ هم از نظر ظاهری و هم از نظر مزه و شیرینی. این محصول حلوا مانند، شکر سرخ نام دارد و شامل ترکیبی است از یک قند به نام ساکارز و شیره ای به اسم ملاس. بعد از این که عصاره غلیظ شده، خنک و سفت شد، به قطعات کوچک تقسیم می شود و به مصرف می رسد.

از سایت عطاری آنلاین می تونید خرید کنید

سلام عزیزم میشه اون اسکرین شاتی ک گفتی امیرمقاره توش ب فن هاگفته اینکاروکنن برامنم بفرسی دستت طلا

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..