یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره بابا با رژیم پیش بری لاغر میشی منم تا عید باید ۲۰ کیلو دیگه کم کنم
مگه شما وزنم کم کردی؟من قبل از عقدم بدنسازی کار میکردم وزن و تیپم یه جوری ایده آل بود که همه میگفتن چه عالی هستی حالا هیییچ کدوم از لباسای اونموقعم اندازم نیست ۳۰ کییییلوووو اضافه وزن کم نیست😭😭😭
برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
واااای خوش به حالت ورزش و اینام داری؟بچه شیر میدی ضعف نمیکنی؟
سعی میکنم ۳۵ دقیقه در روزو تحرک داشته باشم.نه رژیمش سخت نیست واقعا دکتر خوبیه.اما من مطمئنم با این شرایطی ک میگی راحت لاغر میشی من بعد ازدواجم هم رژیم گرفتم تازه بدون تحرک تو ۵ ماه نزدیک ۱۵ کیلو کم کردم با تحرک خیلی بیشترم میشه
خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤