2777
2789
عنوان

شام رژیمی من😫+عکس

976 بازدید | 37 پست

برای همسرم قلیه ماهی برای خوده طفلکم ببینید چی درست کردم فقط امیدوارم اینهمه گشنگی و سختی نتیجه بده

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا، قلیه ماهی🤩🤩 چقدر خواستم

فک کن جلو چشمت باشه و نخوری 😭😭😭

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

یک عدد سفیده تخم مرغ با تصف یک قاشق چایخوری روغنبا دو کف دست نان

من پیتزای خونگی درستیدم چون رژیم بودی اخلاقیات رو رعایت کردم😅😅😅

من دیشب پیراشکی درست کردم همش به شوهرم میگفتم با سس بخور گفت اشکمو دراوردی خب یه دونه بخور هیچی نمیشه منم یه دونه خوردم آخرشم بهش گفتم شدی مثه دون دون که السون و ولسون رو گول میزد😥