2777
2789
عنوان

مادرم منو نمی بینه چکار کنم؟؟؟؟؟

471 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها من دختر بزرگ خانواده هستم و یه خ اهر کوچیکتر دارم.توزندگیم شکست خوردمکه منجربه طلاق شد بعد ازدواج کردم و الان یه دختر پنج ماهه دارم.مشکلم مادرمه که اصلا منو نمیبینه وهمهتوجهش به خواهرمه اون خیلی زود ازدواج کرد و الان یه دختر ۱۶ساله داره و وصع مالی شم بد نیست و هوای مامانمو داره اما من باطلاقم عابروشون رو بردم.جدا از این همیشه طرفدار بابام بودم خوب همه دخترا بابایی اند و این برمیگرده به سالها میش که مادرپدرم طلاق نگرفته بودن و حتی پدرم زنده بود.اما کینه مادرم ازمن همیشه همینه که تو طرفداربابات بودی.و.ــــمنو دوست نداره حتی محبتاش سرسری و بوی وطیفه میده همه توجهش به خ اهرمه اونم سواستفاده میکنه این وسط خیلی  داعونم کمکم کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه باید جبران کنی اون محبت هایی که ازت توقع داشته رو دیگه،خودتو بهش نزدیک کن زیاد برو پیشش کمکش زیاد محبت کن

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

عزیزم تو خودت دیگه مادری .خودت مادر خوبی واسه بچت باش.خیلیم دنبال این احساسات بازیا نباش.کمتر دوستت داره که داره.حس خودشه و تونمیتونی تغییرش بدی.خودت خودتو دوسداشته باشه.اینقد وابسته ابراز عشق بقیه نباشید لطفا

ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟

خوب میخوایش چیکار باهاش رفت و امدتو کم کن..توم دوسش نداشته باش فقط وظیفه اتو به عنوان یک فرزند انجام بده همین

در ضمن اینقد به خودت تلقین نکن که با طلاق ابروشو نو بردی کجای طلاق ابرو ریزیه وقتی شرع اجازه داده بقیه غلط میکنن فک میزنن

هر چند وقتی متاسفانه کسی مثل خودت که طلاق به سرش اومده همچین چیزی میگه دیگه از بقیه چه انتظار

دوست گرامی که با نظر بنده مخالفی میتونید منو ریپلای نکنید.....چون نه شما میتونید منو متقاعد کنید نه من وقت دارم شمارو متقاعد کنم..😊😊میشه اینقد تو تاپیک دیگران ننویسید این چه تاپیکیه..این‌چه سوالیه...این چه..به جاش به خودتون بگید اگه دروس ندارم میتونم تو تاپیک شرکت نکنم😶   به نظر من اینجامحیط خوبیه برای :حرف زدن.نظر دادن.سوال پرسیدن.جواب گرفتن.رد و بدل نظرات.اشنایی با اداب و رسوم،عقاید،دیدگاه ،نظرات و طرز فکر دیگران...پس چه خوبه که بدون توهین با هم خوب باشیم ....میشه اینقدر راجب نظر دیگران،نظر ندیم😑لطفن.....میشه وقتی کسی سوال جنسی میپرسه نریزید سرش؟؟🙄🙄

عزیزم اهمیت نده به زندگیت بچسب.  ....اونم بزار با خواهرت خوش باشه تو چن وقت یک بار یه سر بزن برگرد

دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره 
عزیزم تو خودت دیگه مادری .خودت مادر خوبی واسه بچت باش.خیلیم دنبال این احساسات بازیا نباش.کمتر دوستت ...

قوربون اون دستت وقتی جمله ی اخرو نوشتی

دوست گرامی که با نظر بنده مخالفی میتونید منو ریپلای نکنید.....چون نه شما میتونید منو متقاعد کنید نه من وقت دارم شمارو متقاعد کنم..😊😊میشه اینقد تو تاپیک دیگران ننویسید این چه تاپیکیه..این‌چه سوالیه...این چه..به جاش به خودتون بگید اگه دروس ندارم میتونم تو تاپیک شرکت نکنم😶   به نظر من اینجامحیط خوبیه برای :حرف زدن.نظر دادن.سوال پرسیدن.جواب گرفتن.رد و بدل نظرات.اشنایی با اداب و رسوم،عقاید،دیدگاه ،نظرات و طرز فکر دیگران...پس چه خوبه که بدون توهین با هم خوب باشیم ....میشه اینقدر راجب نظر دیگران،نظر ندیم😑لطفن.....میشه وقتی کسی سوال جنسی میپرسه نریزید سرش؟؟🙄🙄

خیلی سخته مامانه منم همش با خواهر بزرگمه . خئاهرم اخلاقش گند ولی مامانمو میکشه سمت خودش حسوده با من باشه ولی من سرم تو زندگی خودمه ب درک  از صبح تا شب خونم پوسیدم بخدا شوهرمم نمیزاره تنهایی جاییی برم 

خدایا عاشقتم
خیلی سخته مامانه منم همش با خواهر بزرگمه . خئاهرم اخلاقش گند ولی مامانمو میکشه سمت خودش حسوده با من ...

ول کنید دنیا گرده منم خواهرم رو به خدا سپردم...

دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره 

[QUOTE=111134460]قوربون اون دستت وقتی جمله ی اخرو نوشتی[/QUOTEعزیزم ما اگه همش بمونیم بینم کی دوسمون داره کی نداره که اصن نمیتونیم زندگی کنیم.هر کس بایدخودش خودشو دوسداشته باشه همین

ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟
منم ول کردم مامانمم با منم هستا ولی کم با اون بیشتر تفگقصیر خواهرمه یه شیطانه

هیچی نگو برای مادرت ناراحتی پیش نیار بسپار به خدا