2777
2789
عنوان

مادرم منو نمی بینه چکار کنم؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 26 پست

حق داری ناراحت باشی عزیزم حالا از زندگی متاهلی راضی هستی؟شوهرت هواتو داره؟ وضع مالیتون خوبه؟بعضی خانواده ها فرق می‌زارن من مادر شوهرم خیلی بین بچه هایش فرق میزاره اما هیچ کاریش نمیشه کرد سعی کن بهش محبت کنی شاید جواب گرفتی

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه تلاشم هنینه ولی خیلی تنهایی سختمه

عزیزم منم تو یه شهری زندگی میکنم که تنهام.۴ ماهی یه بار خونه بابام اینامیرم.بقیه خواهرام هر روز خونه مامانم هستن.منم خونه خودم با شوهرم و بچم سرگرمم .

ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟
حق داری ناراحت باشی عزیزم حالا از زندگی متاهلی راضی هستی؟شوهرت هواتو داره؟ وضع مالیتون خوبه؟بعضی خان ...

خیلی سعی میکنم بهش تزدیک بشم دوست نداره با من باشه حتی جایی رفتن با من رو دوست نداره اگه خ اهرم باشه میاد ولی تنهایی با من یه خرید ساده نمیاد.

عزیزم منم تو یه شهری زندگی میکنم که تنهام.۴ ماهی یه بار خونه بابام اینامیرم.بقیه خواهرام هر روز خونه ...

شما میدونی ازت دورن حداقل کمتر توقع داری من بامادرم یه کوچه فاصله دارم از سر کوچه ما رد میشه میره خونه خواهرم بعدم دروغ میگه بهم نه من اونجا نیستم بعد که میره خواهرم زنگ میزنه میگه امامان اینجا بودااااا

شما میدونی ازت دورن حداقل کمتر توقع داری من بامادرم یه کوچه فاصله دارم از سر کوچه ما رد میشه میره خو ...

عزیزم تو خیلی پیگیری.خیلی عذر میخوام ولی به تو ربطی نداره مامانت کجا میره یا نمیره.چرا آمارشو میگیری.

ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟
خوب میخوایش چیکار باهاش رفت و امدتو کم کن..توم دوسش نداشته باش فقط وظیفه اتو به عنوان یک فرزند انجام ...

اتفاقا من با شهامت پای تصمیمم وایستادم نقل قول از مادرم کردم که میگه با طلاقت عابرومون رو بردی وگرنه من نه شرمندم و نه احساس گناه میکنم.ولی همه جا میشینه ازم بد میگه اینکاراش تو بقیه فامیل واسه داشتن دید بد و رفتارای عجیب غریب تاثیر گڌاشته

اتفاقا من با شهامت پای تصمیمم وایستادم نقل قول از مادرم کردم که میگه با طلاقت عابرومون رو بردی وگرنه ...

خوب به درک که تاثیر گزاشته مادر ی که به فکر بدبختی تو نیست و به فکر ابروی خودشه و پشت سر دختر خودش حرف میزنه اخه تو ازش چه توقعی داری خوبه متنفر نشدی ازش

دوست گرامی که با نظر بنده مخالفی میتونید منو ریپلای نکنید.....چون نه شما میتونید منو متقاعد کنید نه من وقت دارم شمارو متقاعد کنم..😊😊میشه اینقد تو تاپیک دیگران ننویسید این چه تاپیکیه..این‌چه سوالیه...این چه..به جاش به خودتون بگید اگه دروس ندارم میتونم تو تاپیک شرکت نکنم😶   به نظر من اینجامحیط خوبیه برای :حرف زدن.نظر دادن.سوال پرسیدن.جواب گرفتن.رد و بدل نظرات.اشنایی با اداب و رسوم،عقاید،دیدگاه ،نظرات و طرز فکر دیگران...پس چه خوبه که بدون توهین با هم خوب باشیم ....میشه اینقدر راجب نظر دیگران،نظر ندیم😑لطفن.....میشه وقتی کسی سوال جنسی میپرسه نریزید سرش؟؟🙄🙄
همه تلاشم هنینه ولی خیلی تنهایی سختمه

تنها نباش دوست پیدا کن...با دوستات برو

دوست گرامی که با نظر بنده مخالفی میتونید منو ریپلای نکنید.....چون نه شما میتونید منو متقاعد کنید نه من وقت دارم شمارو متقاعد کنم..😊😊میشه اینقد تو تاپیک دیگران ننویسید این چه تاپیکیه..این‌چه سوالیه...این چه..به جاش به خودتون بگید اگه دروس ندارم میتونم تو تاپیک شرکت نکنم😶   به نظر من اینجامحیط خوبیه برای :حرف زدن.نظر دادن.سوال پرسیدن.جواب گرفتن.رد و بدل نظرات.اشنایی با اداب و رسوم،عقاید،دیدگاه ،نظرات و طرز فکر دیگران...پس چه خوبه که بدون توهین با هم خوب باشیم ....میشه اینقدر راجب نظر دیگران،نظر ندیم😑لطفن.....میشه وقتی کسی سوال جنسی میپرسه نریزید سرش؟؟🙄🙄
خیلی سعی میکنم بهش تزدیک بشم دوست نداره با من باشه حتی جایی رفتن با من رو دوست نداره اگه خ اهرم باشه ...

من جای تو بودم در خونه امم میزد باز نمیکردم

خوب به درک که تاثیر گزاشته مادر ی که به فکر بدبختی تو نیست و به فکر ابروی خودشه و پشت سر دختر خودش ح ...

چند روز پیش دختر دایی ام بهم گفت مامانت اینو بهمون گفته راجب تو فلان گفته و........خیلی خجالت کشیدم گفتم چی بگم والا

بگو مامانم ادم قدیمه من ادم جدید طرز فکرمون با هم متفاوته ولی تنها چیزی که برای من مهمه خودم و تصمیمات خودمه بقیه چیزا پشیزی برام ارزش نداره ....طرز فکر مردم به درد لای جرز هم نمیخوره خواهر