2777
2789
عنوان

راهنمایی کاری بهم میدین؟

62 بازدید | 4 پست

من کارم لیزر چوب و برش و حک و ایناست دو سال کار کردم الان صاحبکارم که فامیله می‌خواد تعطیل کنه اینجا رو به خاطر وضع مالی ،من گفتم اینجا رو ازش اجاره کنم و خودم کار کنم ،اما میدونم باید بازار بابی کنم و این کار مردونست خیلی،از طرفی دارم میرم کلاس های ارایشگری همه شاخه ها ولی هنوز بعضی هاش شروع نشده به نظرتون از کارم بیام بیرون برم دنبال ارایشگری یا این کار رو ادامه بدم ؟تهران نیستم ولی تو یکی از کلان شهرها هستم ،به نظرتون ارایشگری هنوز درآمد قبل رو داره؟؟؟

به کدوم کار علاقه داری؟ 

همونو ادامه بده. هررررر.  چییییی  خست میگع گوش کن.

حس اشتباه نمیکنه.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 
به کدوم کار علاقه داری؟  همونو ادامه بده. هررررر.  چییییی  خست میگع گوش کن. حس اشتب ...

ارایشگری رو دوس دارم ولی تا تمام شه کلاسم سختمه بشینم تو خونه از الان دارم دف می‌کنم واقعا به پولش احتاج دارم چون یک ریال هم از بابام نمیگیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🎀 کسب درآمد از مهارت و تخصص های خود بصورت دورکاری

🎀 انجام پروژه‌، پایان نامه و کارهای کلاسی شامل: ترجمه، تایپ، مقاله نویسی، برنامه نویسی، پروپوزال نویسی، حل تمرین، طراحی سایت، مشاوره و .....

🎀 برای لیست پروژه ها و اعلام همکاری به کانال ما بپیوندید

لینک کانال در تلگرام :

@myproject98

🎀 کسب درآمد از مهارت و تخصص های خود بصورت دورکاری

🎀 انجام پروژه‌، پایان نامه و کارهای کلاسی شامل: ترجمه، تایپ، مقاله نویسی، برنامه نویسی، پروپوزال نویسی، حل تمرین، طراحی سایت، مشاوره و .....

🎀 برای لیست پروژه ها و اعلام همکاری به کانال ما بپیوندید

لینک کانال در تلگرام :

@myproject98