2777
2789
ای بابا کجای کاری الان دو ساعت گریه کردم که حداقل بهم بگه چته اما دریغ خودش رو زده به خواب

واااای بمیرم برات😔 

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از زایمان دومم بهم خیلی سرد شده 

باهاش حرف زدی شاید مشکلی چیزی براش پیش اومده خب ک اینجوری شده عزیزم زودقضاوت نکن

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺
ای بابا کجای کاری الان دو ساعت گریه کردم که حداقل بهم بگه چته اما دریغ خودش رو زده به خواب

از خودت ضعف نشون نده

تو هم شاد باش که هوا برش نداره فکر کنه خبریه

انگار تفحه است تو هم محل نده

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

تورو خدا محبت رو گدایی نکنید  

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
باهاش حرف زدی شاید مشکلی چیزی براش پیش اومده خب ک اینجوری شده عزیزم زودقضاوت نکن

شغلش رو عوض کرده ولی مشغله فکری کمتر شده یه مدت بهونه کرده بود که گرفتارم ولی الان اصلا نمیدونم چشه

شغلش رو عوض کرده ولی مشغله فکری کمتر شده یه مدت بهونه کرده بود که گرفتارم ولی الان اصلا نمیدونم چشه

عزیزم ی مدت عین خودش رفتار کن...گوشه گیر نشو ک دوربرداره بخند خوش باش زندگی کن ولذت ببر ان شاال‍ا‍ه ک خودش خوب میشه

چی بگم عزیزم امیدوارم ولی خیلی راهها رو امتحان کردم 

درست میشه ان شاال‍ا‍ه عزیزم غصه نخور 

خوب چه کار کنم نیاز به محبت دارم تازه زایمان کردم دلم می خواد هر لحظه در آغوشم بگیره و بهم محبت کنه ...

خب منم اینو تجربه کردم که ای حرف و بهت زدم😔 من بعد از زایمان اول دوس داشتم بهم محبت کنه بغلم کنه بگه ممنون که واسم بچه زاییدی بهش هم میگفتم این نیازامو ولی افسوس که روز به روز و ماه به ماه پروتر شد و باید همیشه نیازاهای عاطفیمو به زور حالیش کنم ولی تو نکن😢