2777
2789
خب منم اینو تجربه کردم که ای حرف و بهت زدم😔 من بعد از زایمان اول دوس داشتم بهم محبت کنه بغلم کنه بگ ...

وااای همین آدم ناراحت می کنه الان همش همینه بعد تازه خودشو خیلی قبول داره

مرسی از راهنماییت عزیز دلم 

اتفاقا می گه من اخلاقم خیلی از قبل هم بهتره مغرور شده 

شوهر منم همینه

من بهش محل نمیدم بهتر شده کمتر قهر میکنه چون میدونه قهر کنه شام و ناهار با خودشه 🤣😁

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چه کار کنم نیاز به محبت دارم تازه زایمان کردم دلم می خواد هر لحظه در آغوشم بگیره و بهم محبت کنه ...

بعد زایمان خانم ها مردا اینجوری میشن طبیعیه

بعدش درست میشه

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

بعد زایمان خانم ها مردا اینجوری میشن طبیعیه بعدش درست میشه

بعد زایمان خانمها باید خلق و خو عوض کنن که متاسفانه و شرم اورانه مردها عوض میکنن

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
خدا کنه درست شه وگرنه زندگی زهر مار می شه

والا ما یه عمریه با این زهر ماره سر کردیم اونم بخاطر بچه ها

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
بعد زایمان خانمها باید خلق و خو عوض کنن که متاسفانه و شرم اورانه مردها عوض میکنن

درد بکش بعد زایمان بیا ناز اقا رو هم بکش 😁😣

واقعا این مردا نوبرن

درد بکش بعد زایمان بیا ناز اقا رو هم بکش 😁😣 واقعا این مردا نوبرن

هی دنیااااا هی😕همه درها رو تنهایی همه غصه هارو تنهایی همه لحظه های سخت و درد اور و تنهایی اشک رو تنهایی همه و همه رو تنها باید بکشی تا صداتم در اومد زندگی بلانسبت مشترک از هم میپاشه چون صدات در اومده