2777
2789
عنوان

فقط خانوما بیان کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 51 پست
انقد بی پردست ک میاد میگ کو نشونم بده 

واووو پس گورت گندست😂😂پس بیا از سیاست زنانه استفاده کن برو بغلش بوسو این چیزا بگو امشب یکم بی حوصلم نمیتونم فردا شب 

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واووو پس گورت گندست😂😂پس بیا از سیاست زنانه استفاده کن برو بغلش بوسو این چیزا بگو امشب یکم بی حوصلم ...

بغل و بوس خو بدتر میشه😂😂😂😂

🎀  𝑀𝓎 𝒸𝒽𝒾𝓁𝒹𝓇𝑒𝓃 𝒶𝓇𝑒 𝓂𝓎 𝓁𝒾𝒻𝑒  🎀  
ادم احمقیه فقط یه راه دوس داره همینقد بگم ک ادمی ک اصلا به شرایط ادم احترام نمیزاره الان هی میرم میا ...

الهی عزیزم گناه داری واقعا وای استرس نداشته باش بده برات بیخیال اگه دیدی مجبوری رابطه داشته باشی خب بعدش دوتا قرص اوژانسی بخور کاندومم استفاده کنید دیگه مشکلی نیس

بغل و بوس خو بدتر میشه😂😂😂😂

ای گفتی 😂😂خو چیکارش کنه پس ناراحتش کنه بهتر فک کنم

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
الهی عزیزم گناه داری واقعا وای استرس نداشته باش بده برات بیخیال اگه دیدی مجبوری رابطه داشته باشی خب ...

مرسی عزیزم چی بگم والا فقط کافی بادارشم انقد بهم فحش میده میگ خری نمیفهمی .....انقد ازش خاهش کردم ک بیخیال شه یه مدت منو تا دوره مریضیم و مشکلات سقطم تموم شه ولی کو گوش شنوا فقط یه مریض جنسیه یکم درک یکم شعور نداره فقط من براش برده جنسیم امیدوارم خدا بخیر کنه 

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

بچها زنگ زده داره میاااااااد اه چقد حسی بدی دارم یه فکری زد ب سرم برم انجامش بدم شاید جواب بده🙁

چه کارییی

واووو پس گورت گندست😂😂پس بیا از سیاست زنانه استفاده کن برو بغلش بوسو این چیزا بگو امشب یکم بی حوصلم ...

این نزده میرقصه وای بحالش برم بغلش بوس اینا ک معذرت خاهی کنم😂😂😂دلت خوشه ها این چیزای ک تو میگی من توفیلمای خارجی دیدم یارو معذرت خاهی میکنه میگ اوکی نیسم اونم میگ باشه عزیزم بریم بخابیم مردای ایرانی میان بو گنده عرق میدن یه هو دیدی لش شدن روت حالا مگ میشه بلندشون کرد 😷😷😷😷

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

مرسی عزیزم چی بگم والا فقط کافی بادارشم انقد بهم فحش میده میگ خری نمیفهمی .....انقد ازش خاهش کردم ک ...

والله چی بگم واقعا متاسفم و ناراحتم برات کاش یکاری از دستمون برمیومد .شوهر ندید بدیدت یکی نیست بهش بگه اخه یه رابطه ارزش اینارو داره عاقا برو بچسپ به دل و روح و روان زنت نه اینا

این نزده میرقصه وای بحالش برم بغلش بوس اینا ک معذرت خاهی کنم😂😂😂دلت خوشه ها این چیزای ک تو میگی من ...

میخوای چیکار کنی پس

میام میگم اگه بگیره ک خیلی حقه خفنیه 

من با شوهرم قهرم  😢😢کاش اونم همین کارو میخواست بکنم با جونو دل قبول میکردم😂😂