2777
2789
عنوان

فقط خانوما بیان کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 51 پست
میخوای چیکار کنی پس

یه کاری کردم امیدوارم جواب بده رفتم نوار بهداشتی اوردم یکم روش سس قرمز مالیدم بدش یکمم رب یکم پخشش کردم طبیعی بنظر برسع بد انجام دادم ک اگه بیاد بگم نشونش بدم 

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با شوهرم قهرم  😢😢کاش اونم همین کارو میخواست بکنم با جونو دل قبول میکردم😂😂

الهی .ببین هرکی یه جور مشکل داره خو یکم خودتو نشون بده تحریک بشه اونم زودی میاد سمتت

الهی .ببین هرکی یه جور مشکل داره خو یکم خودتو نشون بده تحریک بشه اونم زودی میاد سمتت

اخ خیلی ناراحتش کردم فک نکنم تحریک بشه

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
عززززززیزم ایشالا ک میونتون خوب شه گلم 

ممنون ایشلا شوهرم امشب دس از سرت برداره😂😂

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

بابا شوهرت اشتباه شد ببخشید

یه کاری کردم امیدوارم جواب بده رفتم نوار بهداشتی اوردم یکم روش سس قرمز مالیدم بدش یکمم رب یکم پخشش ک ...

به خدا منم این به ذهنم رسید ولی ترسیدم بگم بعد بفهمه شوهرت و کارو بدتر کنم .امیدوارممم جواب بده .ازش بعید نیس مشکوک باشه ازش بچشه ههههه

وایی اومدع میگ ببینم کو کوووو میگم بیا. دید قانع شد از ش بدم اومد اه چقد مردا بدن بفکر خودشونن فقط😷😷😑😑

به خدا منم این به ذهنم رسید ولی ترسیدم بگم بعد بفهمه شوهرت و کارو بدتر کنم .امیدوارممم جواب بده .ازش ...

اره ول نمیکنه هی گفت کو نشونم بده نشون دادم ولم کرد بخدا یع ذره غرور نمیذاره واسم حالم بد شد

اره ول نمیکنه هی گفت کو نشونم بده نشون دادم ولم کرد بخدا یع ذره غرور نمیذاره واسم حالم بد شد

ناراحت نشو همه شوهرا اینجورین