2777
2789
عنوان

فقط خانوما بیان کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 51 پست
اره ول نمیکنه هی گفت کو نشونم بده نشون دادم ولم کرد بخدا یع ذره غرور نمیذاره واسم حالم بد شد

نمیخوای باردار بشی؟؟

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری باردار شدی با کاندوم؟؟؟

من میخوام باردار بشم رفتم دکتر گف تخمدانات ضعیفا بعد چن ماه گف ک هیچ مشکلی نداری اگ اما بازم ن ب بار ن ب دار اگ راه حلی هس بگین لطفا

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
لطفا جواب بده بدجور استرس گرفتم اخه کاندوم ک مطمینه

برای زمانی ک بچه داری میگن کاندوم خوب نیست برای کسی ک تاحالا زایمان نکرده کاندوم روش خوبیه 

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

من میخوام باردار بشم رفتم دکتر گف تخمدانات ضعیفا بعد چن ماه گف ک هیچ مشکلی نداری اگ اما بازم ن ب بار ...

یع زنه تو سایت میگفت دکتر گفته میخای باردارشی باید موقع رابطه جنسی ک مایع منی ریخته شد نیم ساعت ب پهلو راست بخابی و دستشویی نری و اینکه موقع رابطه جنسی هرچی شما بالاتر باشی بهتره و اینکه میگفت از نظر ویتامین فولیک اینارو میگفت خودتو شوهرت بخورین دیگ گلم امیدوارم زودتر بچه دار شی

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

یع زنه تو سایت میگفت دکتر گفته میخای باردارشی باید موقع رابطه جنسی ک مایع منی ریخته شد نیم ساعت ب په ...

ممنونم گلم والا منم خیلی از اینارو انجام دادام اما قسمت نبوده