2777
2789
عنوان

مجردایی ک سنشون بالاست

164 بازدید | 21 پست

کیا حوصله رابطه ندارن؟

بنظرتون من افسردم؟

خانما من تو‌ زندگی 30 سالم کلا دوتا رابطه فاب داشتم

یکی ۶ ماه طول کشید ک‌چون خیلی شکاک بود میگفت بعد ازدواج کار نکن باشگاه نرو کات کردم اونم با هزار بدبختی و به زور 

یکی هم تو‌سن ۲۶ , ۲۷ سالگی ک یک سال و‌نیم طول کشید اینم ب قصد ازدواج بود بعدش چون اخلاقامون نمیخورد هرچی تلاش کردیم نشد با وجود علاقه زیاد اینم تموم کردم 

کلی طول کشید فراموشش کنم  حدود دوسال زمان برد تا ۶ ماه پیش خبر فوتشو‌ شنیدم تا ماه پیش افسرده بودم بشدت همش کارم گریه بود

تازه یکم بهتر شدم الان سی سالمه ولی حوصله هیچکسو‌ ندارم باز قبلا یکم انگیزه داشتم الان اصلا

پیشنهادای خاصی هم ندارم چون کارم از خونست و‌همش خونم

ولی  اونایی هم ک‌ پیش میاد و یه دیتی میریم اصلا نمیشه یا خوشم‌نمیاد یا رفتار بد نشون میدن 

یا کلا حوصله ندارم

نمیدونم‌چم شده

دلمم نمیخواد تا اخر عمر مجرد باشم☹️

از رابطه  های قبلیمم گفتم ک بدونید بخاطر تعدد روابط گذشته نیست ک الان بی حوصلم ….چون کلا دوتا رابطم‌فاب بوده بقیش در حد اشنایی فقط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن ازدواج کلا رفته بالا 

شرایط مملکت و اقتصادی سخت شده 

ازدواج کم شده 

آمار طلاق بالا رفته 

شرایط خانواده ها سخت شده 

آنقدر نگین سن بالا 

مشاورم میگه آمار طلاقش از هر دو ازدواج یکیش طلاقه 

علاوه بر طلاق عاطفی 

باز شما معتقدید ب سن و این حرفا 

من 27 سالمه مجردم اهل دوست پسر نیستم به خاطر این که از سوء استفاده و شکست عشقی و... میترسم و خونوادمم بد میدونن دوست پسر رو

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

هیچی چون در حقیقت مردا  بیخود شدن

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

ادم نمیتونه اینده رو پیشگویی کنه

شاید دوباره همین فردا از یکی خوشت بیاد تایپت باشه و عاشق شی

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
میشه بدونم کارت چیه ؟ هنریه یا نه؟ اصلا بیرون نمیری ؟ تو پیج های خارجی با خارجی ها آشنا شو اگر زبانت ...

برنامه نویسم

بیرون میرم اخر هفته ها کافه اینور اونر

موردیم پیش بیاد مناسب نیستن

تو شرکتمون یه مدیر محصول داریم مشخصه سعی میکنه مخمو‌ بزنه من کارم از خونست فقط ماهی یبار میرم

ولی ازش خوشم نمیاد چون هم قدمه و کلا چشم ابرو‌مشکی میپسندم

آخه صرفا ازدواج کردن که بی معنیه،والا من بعد از دو ازدواج که البته خدایی این همسرم خوبه بازم مجردی رو بیشتر ترجیح میدم ،مسئولیت تعهد ......حوصله ندارم دیگه

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

برنامه نویسمبیرون میرم اخر هفته ها کافه اینور اونرموردیم پیش بیاد مناسب نیستنتو شرکتمون یه مدیر محصو ...

مث منی😁

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
آخه صرفا ازدواج کردن که بی معنیه،والا من بعد از دو ازدواج که البته خدایی این همسرم خوبه بازم مجردی ر ...

دقیقا همینه

اگه صرفا ازدواج بود تا الان کرده بودم

ولی مشکلم بی حوصلگیه