2777
2789
عنوان

کیااا پاپ‌ اسمیر دادن فریز شدن ؟؟؟

269 بازدید | 19 پست

سلام دکترم میگه زخمت بزرگه باید فریز شی نمیدونم اصلا چه جوری انجام میشه فقط چنجا خوندم قبولش ندارن چیکار کنم میترسم نرم‌فریز سرطان شه پسرم خیلی کوچولوعه یه چیزیم بشه چی کیا تجربشو داشتن لطفا بیان بگن خاهش میکنم فقط اونایی ک تجربشو داشتن دریغ نکنن لطفااا

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فریز چیه عزیزم

فریز فکر کنم همون نیتروژن مایع هست که تا دمای منفی 67 درجه ضایعه رو سرد میکنه و باعث میشه رفع بشه 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
عزیزم من زخم داشتم فریز شدم وبر خلاف تصوراتم هنوزم زندم 

واقعااااا خوب شد زخمت گلم ؟؟؟لطفا جواب بده خیلی واسم مهمه چ جوری فریز میکنن 

فریز چیه عزیزم

وقتی دهانه رحم زخم میشه (پاره میشه)یکم ها نه خیلی زیاد باید زخم فریز بشه یعنی با یه گاز مخصوص سرد فریزش میکنن که بزرگترنشه وروند رشدش کند بشه من انجام دادمدادم بایع کپسول گاز مخصوص ویه وسیله وخصوص به محل زخم گاز وارد میکنن اصلانم درد نداره ولی خیلی مفیده

الهی چنان کن سرانجام کار.      توخشنودباشی ومارستگار
فریز فکر کنم همون نیتروژن مایع هست که تا دمای منفی 67 درجه ضایعه رو سر میکنه و باعث میشه رفع بشه&nbs ...

😊✋

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
وقتی دهانه رحم زخم میشه (پاره میشه)یکم ها نه خیلی زیاد باید زخم فریز بشه یعنی با یه گاز مخصوص سرد فر ...

اها ممنون از توضیحتون گلم

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
علایمت چی بوده میشه بگی؟

من پارسال پاپ دادم گفت زخمه ولی کمه دارو لازم نیست امسال رفتم معاینه هنوز جوابش نیومده ولی دکترم گفت خیلی زخمت بزرگ شده وعفونت داری کلن رحمت علائمم اینه ک موقع رابطه ب شدت درد میگیره دهانه رحمم و تا یه هفته زخمه و میسوزه گاهی چنتا قطره خونم میاد 

واقعااااا خوب شد زخمت گلم ؟؟؟لطفا جواب بده خیلی واسم مهمه چ جوری فریز میکنن 

اره گلم سه سال پیش انجام دادم خیلی راحت  بود الانم فک کنم دوباره زخم شدم باید بازبرم برا چکاپ

الهی چنان کن سرانجام کار.      توخشنودباشی ومارستگار