2777
2789
عنوان

عمل بینی و ارتودنسی

2650 بازدید | 9 پست

بنظرتون اگه عمل بینی و ارتودنسی رو باهم انجام بدم ، فرم بینیم خراب میشه ؟ یا بخیه ها کشیده میشن ؟

چون فکم کوچیک . 

مشکلم اینه که ارتودنسی خیلی زمان بر هست و من میخوام زودتر هر دو تا کار رو انجام بدم .

فقط نگرانم که نکنه بخاطر فشاری که ارتودنسی به فک و دندونم میاره ، فرم بینیم خراب بشه 

♡♪00:01 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ⊙ـ▶

بله همزمان نمیشه بینی عمل کن سه ماه بعت ارتدونسی کن

چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را،براے این همه ناباور خیال پرست....💔                                            براے براورده شدن حاجتم یه صلوات😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم منم مشکل تو رو داشتم اما اول باید ارتودنسی انجام بشه.من یک سالی میشه که ارتودنسی کردم و دندونام تقریبا اوکی شدن و برای دو ماه دیگه عمل بینی دارم.همزمان میشه عمل بینی رو انجام داد ب شرط اینکه دکتر ارتودنسیت بهت بگه که فکت دیگه تغییر نمیکنه و بهت اجازه بده که بینی‌تو عمل کنی.تو هم اول برای ارتودنسی اقدام کن هر موقع فکت ثابت بشه میتونی عمل بینی انجام بدی.

عزیزم منم مشکل تو رو داشتم اما اول باید ارتودنسی انجام بشه.من یک سالی میشه که ارتودنسی کردم و دندونا ...

سلام عزیزم شما عملتونو انجام دادید؟منم مثله شما میخوام با ارتو عمل کنم