2777
2789
خاک بر سر ش که هم چین حرفی زد آخه دیگه کدوم زن اول وایمیسته

خدا لعنتشون کنه، یه مشت آدم نفهم میشنن میزگرد میگیرن و قوانینی صادر میکنن که به نفع اون بی صاحابشون باشه😑😑😑

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

که پیغمبرزن دوم داشته امام حسین داشته

اخه کدوم کارپیغمبرانجام داده که این اخریش بودمیخواست عمل کنه

بگو ایشون تاحضرت خدیجه زنده بودن زن دیگه نگرفتن 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
تتلو میفرماید میمیری ....... نگی  با ایناس

زدی تو هدف 👌👌👌

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
اخه کدوم کارپیغمبرانجام داده که این اخریش بودمیخواست عمل کنه بگو ایشون تاحضرت خدیجه زنده بودن زن دی ...

اینا به اسم اسلام دارن این کارارو میکنن وگرنه بخدا بویی از اسلام نبردن

نه من میخوام بدونم اینا فک کردن زن دوم بگیره مرده،زن اول میشینه نگاش میکنه لبخنده ژکوند میزنه میگه مرسی عزیزم یکیو اوردی کمکم کنه؟

خب میره طلاق میگیره امار طلاق میره بالا

اونوقت به اندازه همون دخترای مجرد زن مطلقه و بچه طلاق پیدا میکنیم

یه جمنای مغرور و خاص🥰

خب فک میکنی چ ا مملکت ما چهل ساله داره عقب.گرد میزنه ؟؟؟؟ چون اداره اش افتاده دست ی عده نادان خرفت

خود اقا مخالف این کارها وتبلیغات هستن 

هیچ کس توی دفترایشون حق نداره زن دوم داشته باشه ومشغول به کار باشن اونجا

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

تروخدا دیگه تاپیک چند همسری نزنین.

غلط میکنن این مردا عرضه جمع کردن یک زن رو ندارن برن یکی دیگه بگیرن.

هیچکس حق نداره حمایت کنه هیچکس

لطفا برای عاقبت بخیر شدن من یک صلوات بفرستین ممنونم😘
نه من میخوام بدونم اینا فک کردن  زن دوم بگیره مرده،زن اول میشینه نگاش میکنه لبخنده ژکوند میزنه ...

از آدم نفهم آلت پرست انتظار تفکر نداشته باش عزیزم

مردا از دین فقط همین یکی رو خوووووب یاد گرفتن😤خدا بزنه به کمرشون😤😤😤

همین

والا این همه احکام درموردرفتار با همسر و حسن خلق وجود داره چسبیدن به اینکه به نفعشونه

یه جمنای مغرور و خاص🥰

از سوز و ساز و حسرت و از داغ دل پُرم

محزون تر از کمانچه ی کیهان کلهرم ...

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
خود اقا مخالف این کارها وتبلیغات هستن  هیچ کس توی دفترایشون حق نداره زن دوم داشته باشه ومشغول ...

مسولینی رو که اقا بفهمن زن دوم گرفته عزل میکنه تاجایی ک من شنیدم و گفتن بهم.

و کردن این کار رو

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس