2777
2789
خوب زن اولم که طلاق بگیره باز یه زن دیگه به جامعه بی شوهری اضافه میشه که😑😑😑خدایا خودت بزن به کمرش ...

نمیدونم فازشون چی بوده یه مشت بوگنده الت سرگردان نشستن برای خودشون میبرن و میدوزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی از خانوما تو ایران از سلامتی و زیبایی خودشون میزنن و پول جمع میکنن تا پیری راحت تری داشته باشن ...

آره همینجور که گفتی باچشم دیدم طرف 55سالشه زن 25ساله صیغه 99ساله کرده اونم بایه دوماد سه تاپسر

نمیدونم فازشون چی بوده یه مشت بوگنده الت سرگردان نشستن برای خودشون میبرن و میدوزن

ایشالله همون لامصبشون کنده شه انقد بلهوسی نکنن😤😑

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
که پیغمبرزن دوم داشته امام حسین داشته

خوب مکه از نظر دینی با اونا هم تراز 🙄بعد ببخشین فضولی نباشه اما کسی زیر سر داشت

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
خوب مکه از نظر دینی با اونا هم تراز 🙄بعد ببخشین فضولی نباشه اما کسی زیر سر داشت

مردا از دین فقط همین یکی رو خوووووب یاد گرفتن😤خدا بزنه به کمرشون😤😤😤

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
مردا از دین فقط همین یکی رو خوووووب یاد گرفتن😤خدا بزنه به کمرشون😤😤😤

خدایا اینا کی هستن باز😐

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
دقیقا تو برنامه ی شبکه ۳ که دوره هم جمع میشن وحرف میزنن قبل از سریال ستایش راجع به همین موضوع بود و ...

خاک بر سر ش که هم چین حرفی زد آخه دیگه کدوم زن اول وایمیسته

وزن اولیه۵۵.......وزن هدف۵۲