خوب چرا پس باهمچین فردی که میگی بی عقله ازدواج کردی؟
نمیدونستی از اول؟؟
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهر شوهر و مادرشوهر من از این جلسه ایان میگفتن خانم جلسه ایشون گفته قدیم دختر به مرد زن دار می دادن چون مرد زن دار پخته تر بوده و بهتر از پس زندگی بر می اومده یا میگفتن دوتا هوو هستن همه جا کنار هم دیگه و کلی طلا زده و همش با هم بگوبخند دارن😑
عشق آن باشد که حیرانت کند بی نیاز از دین و ایمانت کند... مولانا
من گاهی ازتنهایی ب فکرم زده شوهرم کاش زن دوم میگرفت!!
ک باهم بودیم یکجا، رفیق و همراه هم
هعییییی امان از غریبی
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس
میگی ولی وقتی محبت هایی که شوهرت به اون میکنه یامثلا شبا پیش اون بیشتر لذت میده فرق بذاره بینتون اون ...
شاید
چ بگویم