2777
2789
چیزی حالیش نیس بی عقل هس طرفم

سلام عزیز

خوب چرا پس باهمچین فردی که میگی بی عقله ازدواج کردی؟

نمیدونستی از اول؟؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
تروخدا دیگه تاپیک چند همسری نزنین. غلط میکنن این مردا عرضه جمع کردن یک زن رو ندارن برن یکی دیگه بگی ...

الان تو تلگرام زده دارن کلاس برگزار میکنن تو تهران، کجایی خواهر😑😑

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهر و مادرشوهر من از این جلسه ایان میگفتن خانم جلسه ایشون گفته قدیم دختر به مرد زن دار می دادن چون مرد زن دار پخته تر بوده و بهتر از پس زندگی بر می اومده یا میگفتن دوتا هوو هستن همه جا کنار هم دیگه و کلی طلا زده و همش با هم بگوبخند دارن😑

عشق آن باشد که حیرانت کند بی نیاز از دین و ایمانت کند... مولانا

من گاهی ازتنهایی ب فکرم زده شوهرم کاش زن دوم میگرفت!!

ک باهم بودیم یکجا، رفیق و همراه هم

هعییییی امان از غریبی

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
من گاهی ازتنهایی ب فکرم زده شوهرم کاش زن دوم میگرفت!! ک باهم بودیم یکجا، رفیق و همراه هم هعیییی ...

میگی ولی وقتی محبت هایی که شوهرت به اون میکنه یامثلا شبا پیش اون بیشتر لذت میده فرق بذاره بینتون اون وقت فکرشم نمیکنی😅😥

میگی ولی وقتی محبت هایی که شوهرت به اون میکنه یامثلا شبا پیش اون بیشتر لذت میده فرق بذاره بینتون اون ...

شاید 

چ بگویم