2777
2789
از قدیم گفتن مرد زن دوم بیشتر دوس داره😥😥😥

بس که بیشعورن😤😤

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلگرام پر بود امروز

يه تشكل هم نميدونم كجاست تو اصفهانه فك كنم

دارن قشنگ واسه اينكار برنامه ريزي ميكنن

من ملكه ي ايرانم ثروتمند پرافتخار چشم ها همه بدنبال من  
خب زن اول چیکار میکنه؟ میمونه؟  یا طلاق میگیره  جا رو برای دومی باز میکنه😶

من باشم میرم چون شرایط رفتن دارم اما جوری میرم که همسرم و اون زنک مریض اتش بگیرن

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
خب زن اول چیکار میکنه؟ میمونه؟  یا طلاق میگیره  جا رو برای دومی باز میکنه😶

خوب زن اولم که طلاق بگیره باز یه زن دیگه به جامعه بی شوهری اضافه میشه که😑😑😑خدایا خودت بزن به کمرشون

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
از قدیم گفتن مرد زن دوم بیشتر دوس داره😥😥😥

خیلی از خانوما تو ایران از سلامتی و زیبایی خودشون میزنن و پول جمع میکنن تا پیری راحت تری داشته باشن و بچه هاشون کم و کسری در آینده نداشته باشن. واسه همین زود پژمرده میشن 

ولی زن دوم میاد آوار میشه رو زندگیه آماده ی کسه دیگه و به خودش میرسه و هزینه میکنه

خب اکثرا این خانوما واسه مردای ظاهر بین و حقیر عزیزترن

فک نکنم هیچ زنی رازی نمیشه هیچ زنی.... اونام 100درصد مرد

راضی 😁

آخه با کدوم پول و امکانات  زن اول رو به زور خرجشو میدن 

طرف پول نداره ازدواج اول رو سرانجام برسونه 

بعد اورد ناشتا میان

به اونا میسپارن که مخالفتی نکنن .

خدا بزنشون😤

من همسرم میخواست زن دوم بگیرن من طلاق دارم میگیرم

شوخی میکنی😐دلیلش چی بود ؟

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم