2777
2789

نمیدونم چیکارکنم بااینکه داشتیم اقدام میکردیم ولی شوهرم از تهه دلش راضی نبود، یماهه داریم جفتمون دارو میخوریم. امروز رفتم برا آزمایش شوهرمم اسپرم داد، بعد بمن میگه من هرچی کار میکنم تو حروم میکنی

بااین حرفش ولم شکست کلا قید اقدامو دیگه زدم بعد الان میبینم بیبیم مثبته...

ممکنه اشتباه شده باشه؟؟

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰

پریودامم نامنظمه ماه پیش ۹ شدم ولی این ماه همش دردشو دارم سینه هامم خیلی بزرگو دردناک شده

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر.. مثبته مبارکه... بیخیال فکر هدیه ای باش که خدا داده

من نی نی میخوام😭😭😭

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
چند ماهه اقدامی

یسالو نیم. تنبلی داشتم این ماه فقط دارو خوردم

خیلی خیلی مبارکه تبریک میگم حالتو خریدارم برو خدارو شکر کن بی  دوا و درمان و انتظار بهت بچه داد ...

انشاالله خدا دامنتو سبز کنه عزیزم چند ‌وقته منتظری؟

الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸💕

باحرف امروزش پشیمون شدم. اگ سر هر موضوعی بگه من نخواستم تو خواستی تو مجبورم کردی چی؟؟

نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت