2777
2789

سلام

رییس شوهرم گفته 

باید صبحانه ببره برا ۶ نفر و صبحانه رییسشون

حالا شما چی به ذهنتون میرسه که اماده کنم

اونجا هم نمیشه اشپزی کنه و ....

سالاد الویه از همه بهتره ، اما ساندویچش نکن ، بریز تو طرف تزیینش کن ، خوب سس بزن نون کافی هم کنارش بزارو همینطور تو یه طرف گوجه ، خیارشور  ، حتی می تونی گوجه و خیار و پنیر هم در کنارش بزاری ، اگر دوست داشتن چند لقمه هم سبک بخورن .و یا لوبیا و عدسی کنارش باشه 

املت هم خوبه 

جگر تاوه ای هم می تونه تو گزینه ها باشه 

✔️ خبرنگار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیک ،کوکو سبزی پنیر  و خیار گوجه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

کیک درست کن

نون پنیر گردویا سبزی داخل نون مدلای مختلف بزن تو نت زیاده

عدسی یا خوراک لوبیا درست کن

سوسیس تخم مرغ تک نفره برا هر نفر درست کن باز عکسای تزیین شدش تو نت زیاده

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند