2777
2789
عنوان

زوج جوان و خوشبخت عکس

4704 بازدید | 79 پست

این دو نفرو خیلی خوشم میاد درسته اکثرا عکس می ذارن اما عکس هاشون اکثرا طبیعی و با چیزهای کوچیک هست و خیلی اور نیستن خیلی مهربونن با همدیگه درست هر زندگی مشکلات داره اما اینا آدمای معمولی ان که دارن قشنگ و طبیعی زندگی میکنن و عکس هاشون کمتر فیک هست عکس زندگی معمولی اما شاد سفر های معمولی اما شاد بعضی وقتا آدم میگه شایدم اون جور که میگن ازدواج بد نیست (پیجشون عمومی بوده )

I'd walk straight through the bullet😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ماهم زندگیمون خوبه ولی تا حالا یه پست اینستا نذاشتیم که فامیل حتی ببینن چه برسه کل ایران.حتب کادویی هم بگیرم به جز مامانم به کسی نمیگم ....اینا همه نمایشه به نظرم 

کاش خوشبختیمونو جار نزنیم بخدا چشم میخوریم مثل همون اگرین    

به نظرم انرژی مثبت خوبه من به چشم اعتقاد دارم چونکه توی قرآن نوشته 

اما دلیل نمیشه فک میکنم با این زندگیایی که هست خوبه اشخاصی راه تفریحی پیدا کردن که با همسرشون بتونن یه فعالیت داشته باشن بهتره از غر و نق زدن 

و طرف داره با همسرش تفریح میکنه عکس میگیرن شاید صحنه سازی کنن اما باهم وقت خوشی و می گذرانن میشه یه نوع سر گرمی واسه خودش و همسرش 

راستش اینطور عکسها بنظرم شخصیه و جاش تو فضای عمومی نیست و با اعتقادات منم جور نیست

اما درمورد پست شما ازدواج اگر فقط با انتخاب درست همراه باشه ورضایت و همراهی خانواده ها و یکم توش نگاه الهی و دنبال رضای خدابودن باشه خییییلیییی هم خوبه

هرچند ک هستن زوجهایی ک انتخاب درستی نداشتن و خب طبیعی ک راضی هم نباشن

سعی کنیم خوب باشیم،حتی بدها هم خوبی رومیفهمن!🙄

با دیدن عکس های این دو نفر فهمیدید ازدواج بد نیست

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
خل تشریف دارن...خخخخ زندگی که خوب باشه لازم نیسته هی تو اینستا فریادش بزنی ..

به هرحال یک تفریح و سرگرمی ک انتخاب کرده بتونه با همسرش دوست باشه و نق نزنه سرش مدام 

و باهم وقت بگذرونن بهتره نشستن جفت هم بدون هیچ تفریحی

والا ماهم زندگیمون خوبه ولی تا حالا یه پست اینستا نذاشتیم که فامیل حتی ببینن چه برسه کل ایران.حتب کا ...

نمایش هم اگر باشه اما واسه خودش و شوهرش یه سرگرمی پیدا کرده که وقت و با همسرش به شادی داشته باشه 

حتی اگر صحنه سازی کنن ولی باهم وقت می گذرانن 

به نظرم انرژی مثبت خوبه من به چشم اعتقاد دارم چونکه توی قرآن نوشته  اما دلیل نمیشه فک میکنم با ...

عزیزم تمامی این پیج ها با هدف تبلیغات و درامدزاییه

اونوقت چند نفرم هی میان براشون به به و چه چه میکنن

خوشبختها که خوشبختیشون رو جار نمیزنن .مخفی میکنن . التبه الان دیگه مزدم چایی هم میخورن میزارن   ...

عزیزم هرکس روشی واسه تفریح با همسرش داره ایشون سعی کرده به سبک جدید و دور از نق زدن شوهرش و کنار خودش نگه داره با سرگرمی مدرن