2777
2789
عنوان

بچه ها میشه کمکم کنید؟

219 بازدید | 49 پست

چند روز خیلی به هم‌ ریخته ام زندگیم رو هواست بهم بگین چکار کنم؟بهم نگین لطفا مردها همشون همینن و فلان راه حل بدین یا اگه تجربه ای دارین بهم بگین

هستین که بگم؟

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سال که ازدواج کردم و با شوهرم فامیلم که خیلی خونواده ها به هم نزدیکن دوستش هم دارم اما بعد عروسی متوجه اعتیادش شدم و چندین بار ترکش دادم تا این بار اخر که به خونواده ها هم اعلام کردم بعد کلی تعهد این چند روز دوباره....

اره بكو منم ٤روزه باهاش.قهرم رفته ماموريت يه زنكم بهم نزده جقده دل سنكن مردا كريههههههه

کاش مشکلم قد مشکل شما بود

شروع کرد که من تنها تو خونه حوصلم سر میره و باید برم بیرون خلاصه با کلی مقاومت من رفت صبح میرفت سرکار ولی هی از محل کارش میزد بیرون غروب سر یه تایمی میره بیرون 

میره بیرون میاد یادش میره قبل رفتن چیا بهم گفته

مشكلت از شكستن دل بزركتره عزيزم كريههههههه

هم دلم شکسته هم روحم هم همه چیم نابود شده ادم سالم قدرت فکر کردن داره ولی ادم بیمار فکر درست نداره

چند سال که ازدواج کردم و با شوهرم فامیلم که خیلی خونواده ها به هم نزدیکن دوستش هم دارم اما بعد عروسی ...

تا خودشون نخوان ترک کنن کاری از دستت برنمیاد عزیزم. پدر منم همینجوری بود زندگی فوق‌العاده ای داشتیک ولی اعتیاد از عرش به فرش کشوندش..مادرم همه کار کرد همه کاری ولی جواب نداد خواهرم یکسالش نشده بود دیگ مجبور به طلاق شد.. الان 12 سال گذشته بابام هنوز میگه عاشقه مامانم و زندگیشه ولی نمیتونه اون کوفتی رو ول کنه.. اگ خودشون بخوان با کمک دکتر و روانشناس و اینا فقط ترک میکنن... 

بهش شک کردم کلی حرف و دعوا بهم میگه چیزی مصرف نمیکنم ولی دروغ میگه دیروز بهم گفت با بابات صحبت میکنم جدا شیم من لیاقت تو رو‌ندارم ولی اگه جدا شیم زندگی مامان و بابام هم از هم میپاشه میگم بیا کمکت میکنم گوش نمیده

این چند روز فقط اینارو شنیدم مگه تو کی هستی بخوای بهم دستور بدی

من درست نمیشم

دوستت دارم ولی میخوام تنها باشم

طلاقت میدم 

تا امروز که تا محل کارش همراهیش کردم که مثلا صحبت کنیم برگشته بهم گفته دیگه دکتر نمیام میخوام خلاف کنم مثل بچه ها میمونه لج کرده نمیدونم چکار کنم شما راهنماییم کنید