2777
2789
عنوان

بچه ها میشه کمکم کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 49 پست
امان از این دوست و رفیق...عزیزم تو هر شهری یه اورژانس اجتماعی هست. بنظرم تماس بگیر با شماره 123 هم خ ...

به نظرت موندن فایده داره؟بهم میگه من تو جهنمم برم تو ولم نمیکنی انقد بهم مطمئن

ولی واقعا دیگه خسته شدم 

زنگ میزنه به خواهرش دومادش برادرش که پول قرض کنه چون امار حسابش رو دارم نمیتونه از پول خودش خرج کنه اینا اذیتم میکنه

بخدا دلم میخواد بمیرم دلم به حال مامان بابام میسوزه

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام
ارامبخش میخوره با قرص ب ۲ ولی دوباره رفت سمتش ده روز بودیم مسافرت اومدیم همش این یک ماهی بودیم جنگل ...

اگه میدونی رفیقش میشینه زیرپاش به خونوادش،بگو تا برن بگن دست برداره از،سرش یا خودت برو با خانومش،صحبت کن بگو دست از،شوهرت بکشه.ما یه همسایه داشتیم مرده تا رفیقش نمیشد نمیکشید چیزی اون همه شرایطو واسش فراهم میکرد تا خانومش رفت در خونشون گفت دست از،شوهرم میکشی یا همه رو جم کنم دورت دیگه ترسید شوهر اینم الان چندساله هیچ دوستی نداره دست برداشته

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت موندن فایده داره؟بهم میگه من تو جهنمم برم تو ولم نمیکنی انقد بهم مطمئن ولی واقعا دیگه خسته ...

نمیدونم موندن فایده داره یا نه چون تو شرایط تو نیستم ولی همه اینایی ک میگی فقط مال اعتیاده دقیقا کسی نمونده بود  ک بابام ازش پول نگرفته باشه.. میخوای آخرین تلاشتم کن.. برو پیش مشاور ببین چی میگه

اگه میدونی رفیقش میشینه زیرپاش به خونوادش،بگو تا برن بگن دست برداره از،سرش یا خودت برو با خانومش،صحب ...

با دوست های نزدیکش این کار رو‌کردم‌باز یکی دیگه پیدا میشه مجردن اینایی که پیداشون میشه با خیلی هاشون برخورد کردم ولی بعضی هارو فقط شماره ازشون دارم حتی نمیدونم چکارن فقط وقتی میره بیرون میاد تلفنش رو چک میکنم میفهمم به کیا زنگیده یا باهاش بیرون میرم ادمای داغون باهاش احوال پرسی میکنن میپرسم کیه از این طریق میشناسم به قول خواهر شوهرم جلو چند نفر رو بگیری مشکل از جا دیگه باید حل شه

نمیدونم موندن فایده داره یا نه چون تو شرایط تو نیستم ولی همه اینایی ک میگی فقط مال اعتیاده دقیقا کسی ...

تموووووم مشکلم اعتیاد خدا لعنت کنه کسی رو که اینو دستش داد 

نمیدونم موندن فایده داره یا نه چون تو شرایط تو نیستم ولی همه اینایی ک میگی فقط مال اعتیاده دقیقا کسی ...

این حرفارو میزنه ولی بهش میگم انکار میکنه میگه چیزی مصرف نمیکنم

این حرفارو میزنه ولی بهش میگم انکار میکنه میگه چیزی مصرف نمیکنم

خب میگم که این همه کارا و همه چیزا فقط مال اعتیاده. پیش خودت بشین فکر کن ببین اگ راهی هست برای ترک همه راه ها رو برو. اگ نیست باز دوراه داری یا تحمل یا تموم... بازم بستگی به خودت داره. فقط بدون ک 100 سال دیگ هم صبر کنی کاری نکنی مشکل حل نشه اوضاع از اینم بدتر مشه

خب میگم که این همه کارا و همه چیزا فقط مال اعتیاده. پیش خودت بشین فکر کن ببین اگ راهی هست برای ترک ه ...

فقط کمپ نفرستادمش و راه شوک رو ازمایش نکردم الانم بهش گفتم بین منو مواد یکی رو انتخاب کن بشین فکر کن منم تا فکر کنه کلا ولش کردم حتی نگاهشم نمیکنم....بخدا اصلا انگار تلسم شده یه ادم دیگه شده....میخوام بمونم ولی از رسواییش میترسم میخوام برم دلم به حال مادربزرگ و پدر بزرگ و مامان و بابام میسوزه اگه مامانم بفهمه دوباره شروع کرد نمیزاره به دقیقه هم بمونم

و همچنین خدا لعنت کنه اون پدر مادرهایی ک میدونن بچشون معتاده و بازم براش زن میگیرن و مخفی میکنن و دخ ...

گفتم بهشون هیچ وقت نمیبخشمتون گفتن ما نمیدونستیم میدونستن ولی حالا نه با این شدتشو

گفتم بهشون هیچ وقت نمیبخشمتون گفتن ما نمیدونستیم میدونستن ولی حالا نه با این شدتشو

آره خب نمیان خودشون رو شریک جرم کنن ولی میگ میشه با یکی زندگی کنی نفهمی اوضاعشو..ایشالله بتونی راه درست رو انتخاب کنی و چند مدت بعد تاپیک بزنی و خوشحال باشی از تصمیمات 

آره خب نمیان خودشون رو شریک جرم کنن ولی میگ میشه با یکی زندگی کنی نفهمی اوضاعشو..ایشالله بتونی راه د ...

الان واقعا فقط با مرگ خودم خوشحالم بمونم خودمو نابود میکنم و ابروی چندین ساله خونواده میره برم هم اطرافیان و خودمو نابود کردم چاره اش فقط مرگه

آره خب نمیان خودشون رو شریک جرم کنن ولی میگ میشه با یکی زندگی کنی نفهمی اوضاعشو..ایشالله بتونی راه د ...

مرسی بابت هم دردیت عزیزم ممنون برام دعا کنید لطفا

با دوست های نزدیکش این کار رو‌کردم‌باز یکی دیگه پیدا میشه مجردن اینایی که پیداشون میشه با خیلی هاشون ...

انشاا...سر به راه بشه معلومه خیلی زحمت کشیدی.اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل الفرجهم

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀