2777
2789
عنوان

بچه ها میشه کمکم کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 49 پست
تا خودشون نخوان ترک کنن کاری از دستت برنمیاد عزیزم. پدر منم همینجوری بود زندگی فوق‌العاده ای داشتیک ...

دقیقا مشکلم همبنه غروب رفت بیرون بهم پیام داد میگه من دوستت دارم دلم میخواد بمیرم که دیگه حالت رو نبینم اینطوری خودش میگه این مواد هم منو خسته کرد هم باعث همه از من بدشون بیاد ولی نمیتونم تو خودت رو نجات بده من ارزشش رو ندارم بخدا هرکی ببینش اصلا باورش نمیشه مصرف میکنه 

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بهم بگین چکار کنم ؟پدر شوهرم میگه جدا شو نمیخوام ابروی پدرم بره جلو ودربزرگ و مادربزرگم شوهرمو زندگیمو دوست دارم ولی بگذره رسوا میشه خب همه میفهمن چکار میکنه گیج گیجم نمیدونم چکار کنم

دقیقا مشکلم همبنه غروب رفت بیرون بهم پیام داد میگه من دوستت دارم دلم میخواد بمیرم که دیگه حالت رو نب ...

دقیقا میفهمم چی میگی چون تجربه داشتم. واقعا هم راست میگن هم دوست داشتنشون هم اینک خودشونم میدونن تو چشم دیگ بی ارزش میشن ولی واقعا اراده فولادی میخواد ترک کردن..اعتیاد واقعا خانمان سوزه نمیدونی چه زندگی داشتیم چه ابهتی داشت پدرم ولی... اگ فقط مشکلش اعتیاده با یه مشاور صحبت کن ک چجوری بتونی شوهرتو تو ترک کمک کنی 

آخه درد منو  نکشیدی

من حتی خیانت رو قبل از اعتیاد میدونم خیانت رو با رفتار خودت میتونی اصلاح کنی با درست نکردن موقعیت میتونی دورش کنی ولی اعتیاد زور میگه هم به شخص هم به شریکش و بدتر اینکه توهم بخوای باز میاد سراغت 

بچه داری؟؟

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
دقیقا میفهمم چی میگی چون تجربه داشتم. واقعا هم راست میگن هم دوست داشتنشون هم اینک خودشونم میدونن تو ...

دو سال میریم کلینیک فایده نداره یک ماه خوبه دوباره دوست و رفیقاش میان دنبالش حتی خط عوض میکنه نمیشه ولی میگه حرف هیچکی رو قبول ندارم نمیاد پیش مشاور 

برو پیش روانپزشک قرص ارابخش بهش،بده بهتر میشه .مهمون دعوت کن دورشو شلوغ کن تا این چیزا یادش بره.ببرش مسافرت شاید بهتر شد شاید رفیقاش میشینن زیر پاش

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
کار از اصلاح و موقعیت گذشته کاش خیانت بود کاش 

نمیدونم والا خدا مشکل شماروهم حل کنه  نمیدونم چیه ولی خدا قوت بده بهش

برو پیش روانپزشک قرص ارابخش بهش،بده بهتر میشه .مهمون دعوت کن دورشو شلوغ کن تا این چیزا یادش بره.ببرش ...

ارامبخش میخوره با قرص ب ۲ ولی دوباره رفت سمتش ده روز بودیم مسافرت اومدیم همش این یک ماهی بودیم جنگل و دریا و فلان اومدیم صبحش رفت سرکار رفیقش رو جلو محل کارش دید دوستش بلند باهاش احوال پرسی کرد و گفت پیدات نیست دوباره بدبختیم شروع شد بخدا همه حسرت زندگیمونو میخورن انقد ادم بود که بعد عروسیمون پیگیر بود باهم بودیم تو مسافرت میگفتن اره فلانی گفته اینا طلاق گرفتن حیف که گند زد به همه چی

دو سال میریم کلینیک فایده نداره یک ماه خوبه دوباره دوست و رفیقاش میان دنبالش حتی خط عوض میکنه نمیشه ...

امان از این دوست و رفیق...عزیزم تو هر شهری یه اورژانس اجتماعی هست. بنظرم تماس بگیر با شماره 123 هم خدماتشون رایگانه هم اینکه دستشون خیلی بازه میتونن خیلی کمک کنن