2777
2789

لطفا دعوا نکنید فقط 

اونایی که معتقدن بیان بگن چکارا میکنند برای جلوگیریش و چه نمونه هایی رو دیدین که چشم خورده زندگیشون و عاقبتش چی بوده؟

چشم خوردن هست والا ما خونه ساختیم بعد یکی اومد دید خونه بعد رفتنش من شپلق از بالا چهارپایه افتادم تمام بدنم کبود شد استفراغ کردم حالم بد بود خداراشکر به خیر گذشت

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خودم، وقتی بعضیا میان خونمون میبینن انقدر با هم خوبیم بعد رفتنشون الکی دعوامون میشه. جالبه بعضی اشخاص اینجورین. مثلا خالم هر وقت میاد.

دیگع کمتر راهش میدم خونم. قبلشم اسفند دود میکنم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

زندگى بابا مامانم

از بس ازشون تعريف كردن يهو پوكيد كلا

دلم خونه از دست ادماى حسود دور و روشون

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

ما طبقه بالای پدرشوهرمیم آقا هر وقت میخوایم با شوهرم بریم بیرون قبلش میری اونجا سر بزنیم ،بعدش تو ماشین به طرز عجیبی باهم دعوامون میشه

راهکار:دیگه قبلش نمیریم خونشون😊

به سراغ من اگر می آیید نرم و آهسته بیایید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من💕
من☝☝☝بعدش میایم توخونه دعوای حسابی سر هیچ وپوچ میکنیم😂

😂😂😂😂😂😂

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

والا اين روزا ديگه هيچي اثر نمیکنه واسه چشم نخوردن 😥😥😥حتی اسفندم کارایی خودشو از دس داده

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝