2777
2789
عنوان

مادرا چرا حواستون به بچه هاتون نیست😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 2057 بازدید | 102 پست
بله یبار تو تخت منو شوهرم همو بغل کرده بودیم ولی ساده هیچکاری نمیکردیم فقط دست شوهرم زیر سرمن بود دخ ...

خواسته تنهاتون بذاره به کار بدتون فکر کنید  

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم وقتی بچه ها دعوا هامونو میبینن باید عشق بازی ها نه رابطه جنسی روهم باید ببینن.واون بچه توجیح بشه که اون بچه است و او نکار مال مامان باباها مث دختر خودم چون ماهم جولو شو بگیریم ممکنه به حای دیگه ببینه برا همین باید تو جیه بشن شاید بگین بچه ازکجا بفهمه ولی بچه هابیشتر از بزرگا میفهمن اگ راه حرف زدن باهاشونو بدونی

یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤
خوب بچه نمیدونه...نگاه میکنه یاد میگیره بچه باید از اول خوب تربیتش کرد

بچه ها فکر میکنن بوسه فقط از لبه کم کم باید بهشون گفت فقط مامان بابا ها میتونن همو ببوسن اینجوری و بچه کم کم یاد میگیره 

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

اتفاقا من جایی میخوندم تو خونه  پدر و مادر همو ببوسن یا بغل کن جلو بچه  تا اونم محبت و عشق رو یاد بگیره 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

والا من تا همین دیروز فکر می کردم لک لکا منو واسه مامان بابام آوردن

از خریت تا حریت تنها یک نقطه فاصله هست چه آدمایی که یه روز ه حر کربلا میشن و چه عالم هایی که با یه کار کوچیک خر روزگار میشن