2777
2789
عنوان

مادرا چرا حواستون به بچه هاتون نیست😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 2057 بازدید | 102 پست
اونوقت میگن ۲۰۳۰روتومهدکودکا اجراکنن

2030 چی میگه؟؟؟ میگه اموزش بوس و تعویض لباس بدین؟ خوندینش؟ میگه جاهای خصوصی اموزش محافظت از خود اموزش اینکه به کیا اعتماد کنه دایره امن بچه و... رو یادش بدین جاشم از مهده

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

2030 چی میگه؟؟؟ میگه اموزش بوس و تعویض لباس بدین؟ خوندینش؟ میگه جاهای خصوصی اموزش محافظت از خود اموز ...

میدونم عزیزم موضوعشو میگم بااین وضع تربیت والدین بچه ها پاروفرلتر گذاشتن نذاشتن به آموزش برسه

چرا؟خوابه دیگه🙄چه اتفاقی میفته؟

اگه یهو بیدار شد چی. یبار ما تو اتاق بودیم پسرم بیدار شذه بود دنبالمون میگشت شانس آوردیم هنوز لباس تنمون بود. اگه پیشش رابطه داشتیم میدونی چی میشد ممکن بود مارو ببینه☺️

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
به همه گفته...ولی بعضیاشون بی توجهن

بعصی مادرها ....

چند روز پیش خانم یکی از دوستهای همسرم با افتخار تعریف میکرد که حین رابطه بچه شیرخوارش بیدار شده و در همون حال توتسته هم شیر اش بده هم رابطه رو ادامه بدن....😔😔😔😔

واقعا موووونده بودم چی بگم!!!!

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

دهترمن ۴سالشه این چیزارومیفهمه بالاخره الان اجتناب ناپذیره جولو شونو بکیری حتی توبرنامه کودکها و...جاهای دیگه ببینه و کنجکاوی کنه بهتره عادی جلوه داده بشه ولی باید بهش یاد داد اونو فقط مامان باباها انجام میدن.الان دخترمن هررکتری بکنی راضی نمیشه ازش بوس لبی بگیری میگه بی ادبیه.ازالان اندام خصوصیشو یاد دادم به کسی نشون نده ومال کسیم نبینه.الان حتی به باباشم بدنشو نشون نمیده موقع لباس عوض کردن.بدن منو میبینه تاحالام کنجکاوی نکرده ولی بدن باباشو تاحالا ندیده لباسم عوض میکنه بااینکه عاشقشه پشت دروایمیسه من به زور نکردم اینارو تو کت بچم فقط به زبون خودش بهش توضیح دادم و چقد خانومانه فهمید

یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤
دهترمن ۴سالشه این چیزارومیفهمه بالاخره الان اجتناب ناپذیره جولو شونو بکیری حتی توبرنامه کودکها و...ج ...

احسنت به تو....نمیدونم چرا بعضی از مادر فقط بلدن بچه بیارن...تربیت اصل زندگیه

آقایی خیلی دوست دارم😍😍
ندیدی چطوری لب میگیرن از متاهلا واردترن.

یه بوسه  پدرمادر فکر نمیکنم اینقدر بازتاب داشته باشه که بچه با دوستش اجرا کنه چون فکر میکنه اونا مخصوص پدرمادرشه  .‌.‌‌بنظر من این بوسه ها رو بچه ها تو فیلمهای ماهواره یاد میگیرن