2777
2789
عنوان

مادرا چرا حواستون به بچه هاتون نیست😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 2057 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گودزیلان اینا  از کارخونه که میان همه اپشن هارو دارن😂😂😂😂

بخدا واقعا هم تعجب کردم و هم ترسیدم آخه نه تلویزیونی نه دوستی ما هم همیشه مواظبیم از ۴ ماگیش اتاقش جدابوده و با این حالم موقع رابطه خیلی کنترل و دقت میکنیم و بعد از خواب عمیقش شروع میکنیم🤔

والا من تا همین دیروز فکر می کردم لک لکا منو واسه مامان بابام آوردن

شما یکم مشکل دیر یادگیری داری 🤣🤣🤣🤣

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
نه ندیدم والا... منو همسرم همدیگرو زیاد میبوسیم و پسرم یاد گرفته هرکی رو ببینه بوسش میکنه... مشکلی ...

ولی من دیدم واقعا لب می گرفتن بوسیدن نبود اصلا آدم چندشش میشه می بینه مثل آدم بزرگا رفتار میکنن

اره گلم ولی بحث من در مورد مقایسه کردن بچگیای خودمون با الانه😊

من هنوزم باورم نمیشه با روابط زناشویی بچه به وجود میاد مخصوصا اینکه ۶ماه اقدام بودم اما خبری نشد 

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 
شما یکم مشکل دیر یادگیری داری 🤣🤣🤣🤣

جدی گفتم الان دختر دایی ۷سالم با من شوخی هایی می کنه که تا چند روز دهنم باز میمونه والا دنیا پیشرفت می کنه و انقد یه جا پیشرفت می‌کنه که گندش درمیاد

از خریت تا حریت تنها یک نقطه فاصله هست چه آدمایی که یه روز ه حر کربلا میشن و چه عالم هایی که با یه کار کوچیک خر روزگار میشن
ولی من دیدم واقعا لب می گرفتن بوسیدن نبود اصلا آدم چندشش میشه می بینه مثل آدم بزرگا رفتار میکنن

پسر ۵ساله همسایه میاد خونمون لب بوسی میخواد بکنه منم اصلا محلش نمیدم یا میخواد توی بغلم بخوابه که بازم محلش نمیدم میفرستمش پیش مادرش

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 

الان نیاین بگین از ماهوارستا ماهواره یک دستگاهی داره که سیاه رنگه در ابعاد 22 در 7 این دستگاه اسمش کنترله اگه با اون دکمه سیاه های روش کانالای موزیکو نزنین هیچ اتفاقی تو تربیتتون نمیفته چون کانالای خاک به سری پولیه اصلا بیجا میکنه کسی کارت بخره زشته عیبه😂 جمم که از 7-8 سریال میده دوتای اولشو نبینین منو تو هم که صحنه داراش برای بعد 10.5 هست میمونه میوزیکا که زشت ترین کانالا هستن واقعا اونارو نبینین لطفا چون هر جور صحنه ای تو ویدئو کلیپها هست

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design