2777
2789
عنوان

مادرا چرا حواستون به بچه هاتون نیست😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 2057 بازدید | 102 پست
بچه که نمیتونه لب بگیره... فقط بوسیده که بنظر من مشکلی نداره😕😕😕 اون مسئله جنسی رو نمیدونه و از ...

خوب بچه نمیدونه...نگاه میکنه یاد میگیره

بچه باید از اول خوب تربیتش کرد

آقایی خیلی دوست دارم😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پ چرا  نسل ما بچه بودیم عین اتوبوس چپ شده هممون تو اتاق با مامان باباهامون میخابیدیم ولی هیچی حالیمون نبود 🤐

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
خب گلم همین جا تو نی نی سایت اکثرا بچه هاشون رو تا دو سال ، سه سال پیش خودشون میخوابونن

خوابوندن یه چیزع  رابطه پیش بچه داشتن یه چیز دیگه ....میتونن برا رابطه برن جای دیگه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
چند سالشونه🤯🤯🤯

اشتباه نکنم بچه های ۵یا۶ساله میرم مهد😐😐😐😐

از خریت تا حریت تنها یک نقطه فاصله هست چه آدمایی که یه روز ه حر کربلا میشن و چه عالم هایی که با یه کار کوچیک خر روزگار میشن

اگه واقعا رفتار جنسی از پدر و مادر دیده که اشتباه محضه ( بوسه جنسی نیست) .ولی بعضی رفتارای بچه ها مثل لباس دراوردن فقط کنجکاویه ، هیچ جنبه جنسی هم نداره ولی وقتی مثل یه فاجعه بهش عکس العمل نشون میدن تو مهد کودکا و مدرسه ها ، بچه حساس میشه تا ته قضیه میره. 

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما / غافل از اینکه خدا هست دراندیشه ما 

بچه خواهرشوهر منم به من میگفت زندایی مامان و بابا میرن اتاق لباسشون رو در میارن😐

من گفتم تو نگاه نکنیا اونا لباسشون رو میخوان عوض کنن برای همین 

انگار واجبه جلو بچه حداقل بزارید اون طفلک بخوابه هر غلطی دلتون خواست بکنید، نذارید چشم و گوششون از همین الان باز بشه

بله یبار تو تخت منو شوهرم همو بغل کرده بودیم ولی ساده هیچکاری نمیکردیم فقط دست شوهرم زیر سرمن بود دخ ...

دختر من بود میومد به زور و خنده و قلقلک وسط ما دوتا جاوامیکرد برای خودش😂

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
بله یبار تو تخت منو شوهرم همو بغل کرده بودیم ولی ساده هیچکاری نمیکردیم فقط دست شوهرم زیر سرمن بود دخ ...

گودزیلان اینا  از کارخونه که میان همه اپشن هارو دارن😂😂😂😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
پ چرا  نسل ما بچه بودیم عین اتوبوس چپ شده هممون تو اتاق با مامان باباهامون میخابیدیم ولی هیچی ح ...

اتوبوس چپ شده رو خوب اومدی🤣🤣

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
خوبه نصف شب حوصلتون میکشه😐 شوهر من همیشه ساعت ۱۱ میخوابه محاله بیدار شه😂😂

من شوهرم دیر میخوابه حداقل 1 

بخوایم کاری کنیم میریم تو اتاق درو هم می‌بندیم با اینکه محاله پسرم نصف شب بیدار بشه