2777
2789
عنوان

بچه ها لطفااا راهنماییم کنید 😔😔

161 بازدید | 15 پست

ما میخایم اسباب کشی کنیم ایشالا فردا ظهری بعدش تو اینمدت خانواده شوهرم اصلا بمن زنگ نزدن یا نگفتن بیاییم کمکت فقط اونهفته مادرشوهرم زنگ زد گف میخای تابیام کمکت گرچه کاری ازدسم نمیا میشینم وکمکت میکنم ولی توکاری نداری گفتم اره خودم جمع میکنم ممنون حالا میخام برم طبقه بالا خونه خودمونه خواهرشوهرمم طبقه پایینه اونام لفظی الکی گفتن بیایم کمکت اونم یبار پیش شوهرم کصافتا حالا مامانم میگه بمادرشوهرت زنگ بزن بگو فردا میخای اسباب کشی کنی گفتم لوزومی نداره چون برا کارای من خودشونو میزنن نفهمی حالا بنطرتون بزنگم بگم داریم میریم ؟؟؟

عزيزم وظيفه شون كه نيس بايدمادريااگ خواهرداري خواهرخودت بياديازنداداشت كه باهاش صميمي بيخيال خودت اروم جمع كن وبي سرصدابرواصلا هم خبرنده

😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘
عزيزم وظيفه شون كه نيس بايدمادريااگ خواهرداري خواهرخودت بياديازنداداشت كه باهاش صميمي بيخيال خودت ار ...

نه جمع کردم فردا میریم خونه جدیده مامانم میگه ب اونام زنگ بزن خبردارشن اونا الان از طریق خواهزشوهر فوضولم خبردار میشن ولی من دوسندارم فک کنن میخام ازشون اجازه بگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه جمع کردم فردا میریم خونه جدیده مامانم میگه ب اونام زنگ بزن خبردارشن اونا الان از طریق خواهزشوهر ف ...

ن اصلازنگ نزن اصلا بزارعادت نكنن حالاكه خودشون روكشيدن كنارونيومدن كمكت بدن لزومي نداره بدونن الان همسرت هزاردفعه زنگ ميزنه به مامان جونش يابه قول خودت خواهرشوهرت 

ن اصلازنگ نزن اصلا بزارعادت نكنن حالاكه خودشون روكشيدن كنارونيومدن كمكت بدن لزومي نداره بدونن الان ه ...

اره واقعااا باحرفت موافقم همون بقول تو الان شوهرم میگه بهشون بدرک بزار بگه از دهن این بشنونن میسوزن ...بخدا انقد براشون کردم از این ب بعد میفهمم چکار کنم مثه خودشون آشغالای کثیف ..

اره واقعااا باحرفت موافقم همون بقول تو الان شوهرم میگه بهشون بدرک بزار بگه از دهن این بشنونن میسوزن ...

توام باكم محلي بسوزونشون 😊👍

نه مگه خودشون نمیدونن مگه خواهر شوهرت نمیدونه

چرا خواهرشوهرمم ندونه شوهره فوضولش همکاره شوهزمه امروز دید من یه خانومه رو اورده بودم برا تمیز کردن خونه اون الان رفته بهشون گفته ...بعدم همشون خونه مادرشوهرمم بما زنگ نمیزنن بریم اونوقت مادرشوهرم میگه دره من بروی همه بازه من براکسی زنگ نمیزنم جالبه زنگ نمیزنه هرموقه میریم میبینیم همشون هستن جز ما 😑😑

توام مثل خودشون باش

ارع منم میخام مثه خودشون خودمو بزنم نفهمی ...این مامانم اونارو خیلی گنده کرده پیش خودش فک میکنه شعور و فهم دارن حالا بهش میگم اینطورین گوش نمیکنه کلا خانوادم همه کاریو فقط بخاطر دیگران میکنن دیگران براشون مهمن 

ارع منم میخام مثه خودشون خودمو بزنم نفهمی ...این مامانم اونارو خیلی گنده کرده پیش خودش فک میکنه شعور ...

ن عزيزم مادرشماگندشون نكرده چون دلش پاكه وچون خودش خوبه فكرميكنه همه مث خودشن ولي افسوس 

ن عزيزم مادرشماگندشون نكرده چون دلش پاكه وچون خودش خوبه فكرميكنه همه مث خودشن ولي افسوس 

اره بخدا طفلک ...دلم براخانوادم خیلی میسوزه بدبختا از جان و دل براهمه مایه میزارن اینام فک میکنن چخبره منم واقعااا دلم میسوزه براشون میگم وقتی اینا برا خانواده من ارزش قائل نیستن چرا خانواده من اینارو مهم میدونن مامانم میگه تو شخشیت و خانومی خودتو ثابت کن میخام ثابت نشه اینطور خانومی و شخصیت والا الان نگا میدونن شوهرمن با وام خونه رو ساخته یقرون بهش کمک کردن باوجود اینکه وضعشون خوبه نفهمااا دارن داقون میشن