میخوام دوباره بیاد تو اتاق خودمون بخوابه.اون موقع ها رو تخت نوزادیش کنار تخت خودمون میخوابید،خیلی بهتر از الان بود که کلا تو اتاق خودش میخوابه.دوسال و سه ماهش هست ودوهفته ای میشه جدا شده
بی خیال بابا..پسر من از ۶ ماهگی جدا بود منم تا خوووود صب در رفتو امد..اصلا میدونه نباید اتاق ما بیاد میره اتاقش فقط تا خوابش ببره یکیمون پیشش هستیم
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
خیلی کار خوبی کردی ، من دخترم یکسال و هشت ماهش بود اتاقشو جدا کردم ، از اول بهش گفتم هر وقت باهام کار داری صدام بزن من سریع میام پیشت، خداروشکر تا حالا که یکساله گذشته عادت کرده، ومشکلی نبوده
چرا؟اکه به خاطر روابط زناشویی میگید خب اون قضیه رو میبریم بیرون از اتاق.اصلا بهم ریختم
بچت وابسته میشه و هیچوقت نمیتونه مستقل بشه.بعدشم تا کی باشما بخوابه خواهر!؟😒آخرش باید جدابشه که.هرچه کوچیکتر باشه راحتتره.من کنارش دراز میکشم تا خوابش ببره صبح هم که باباش میره سرکار بیدارمیشم میام پیش پسرم میخوابم.
مال من از وقتی بدنیا اومد جاشو جدا کردم جدا میخوابوندمش
هر ساعت میرفتی شیر میدادی؟
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند