2777
2789
عنوان

از اینکه دخترم تو اتاق خودش می‌خوابه عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 44 پست
خیلی سخته.خودت تو بغل شوهرت باشی ولی دخترکوچولوت تنها 

واااای چه هندی🤕جمع کن احساساتتو دختر😒خب که چی؟جای تو توبغل شوهرته جای اون هم تو اتاقشه دیگه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
هر ساعت میرفتی شیر میدادی؟

بله. الانم ده ماهشه. جدا تو تختش میخوابوندم تو اتاقش الان که کلن تا صبح یکسره میخوابه شیرم نمیخوره

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای چه هندی🤕جمع کن احساساتتو دختر😒خب که چی؟جای تو توبغل شوهرته جای اون هم تو اتاقشه دیگه.

خب راست میگم.مکه من که تا هفت سالگی پیش مامانم خوابیدم چه مشکلی پیداکردم که حالا دخترم رو جدا خوابوندم؟!!

بله. الانم ده ماهشه. جدا تو تختش میخوابوندم تو اتاقش الان که کلن تا صبح یکسره میخوابه شیرم نمیخوره

افرین به پشت‌کارت من همش فکر میکنم بچم دنیا اومد چطوری شبا بیدار شم شیر بدم  چه برسه برم اتاق دیگه اخه خیلی بدخوابم 😶

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
افرین به پشت‌کارت من همش فکر میکنم بچم دنیا اومد چطوری شبا بیدار شم شیر بدم  چه برسه برم اتاق د ...

مادر که بشی ناخواسته خوابت نمیبره همش میری بهش سر میزنی حتی اگه گریه نکنه و شیرنخواد. زیر تشک تختشم چاقو و قرآن کوچولو و یه ۴ قل همیشه میزارم

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
خب راست میگم.مکه من که تا هفت سالگی پیش مامانم خوابیدم چه مشکلی پیداکردم که حالا دخترم رو جدا خوابون ...

مشکلی که پیدا کردی همینه که وابسته ای.نمیتونی جدایی بچتو تحمل کنی.من از بدو تولد با پدربزرگ و مادربزرگم میخوابیدم.۶ سالم بود بدون مادرم همراه پدرم میرفتم مسافرت به مدت دو هفته🤗اصلا وابسته نبودم.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
خیلی سخته.خودت تو بغل شوهرت باشی ولی دخترکوچولوت تنها 

نظرت چیه دختر کوچولوت تو بغل باباش باشه تو تنها؟؟؟!! 

برای تربیت فرزندت فقط از منطق پیروی کن تا درآینده یک بچه منطقی و فهمیده داشته باشی. درغیر اینصورت لوس و ننر و ازخود راضی میشه

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
چرا؟اکه به خاطر روابط زناشویی میگید خب اون قضیه رو می‌بریم بیرون از اتاق.اصلا بهم ریختم 

بله ب همون دلیل و اینکه عادت میکنه و وابسته بار میاد بهتره از الان حریم بین خودش و شمارو درک کنه

ماشاالله خیلی راحت کنار اومد باقضیه.من خودم ناراحتم.البته نگرانیم به خاطر این هم هست که همش پتو رو م ...

والد سمی نباش عزیزم 

اگه نگرانی لباس ضخیمتری بپوشون 

و دیگه هرگز به اینکه دوباره بیاریش پیشت فکر نکن 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟