2777
2789
عنوان

ابروم دیشب جلو مادرشوهرم رفت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 63 پست

منم خونمو تمیز میکنم هیشکی نمیاد..فقط کافیه یه روز حال خونه تمیز کردن نباشه... همه میان یه سر،بزنن😭😭

مهمون سر زده اگه بیاد که حال نداشنه باشم بخصوص مادرشوهرم اگه یهو بیاد.. درو براش باز نمیکنم

بعد میگم خواب بودم نشنیدم😂😂

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از مهمون سرزده متنفرم همینطور کسی دیقه نود دعوتم‌کنه حایی که دقیقا مادرشوهرم اینطوریه😑😑 خودش ...

واییییییی چقدر بی فرهنگ خدااااااا

یعنی این مادر شوهرو باید محکوم کرد به حبس با مادرشوهر خودش آی بپرن به هم کیف کنیم😁😁😁😁

خدایاا... من دلم قرصه، کسی غیر از تو با من نیست، خیالت از زمین راحت حتی روز روشن نیست، کسی اینجا نمیبینه که دنیا زیر چشماته، یه عمره یادمون رفته زمین دار مکافاته، فراموشم شده گاهی که این پایین چه ها کردم، که روزی باید از اینجا به پیش تو برگردم، وقت برگشتن یکم با من مدارا کن، شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن...
منم این اتفاق یک بار برام افتاد ،قرار بود با مارشوهرم بریم جایی و چون خونمون کار داشتیم شوهرم اصرار ...

وای منم یه بار صبح زود برادرشوهرم اومدباشوهرم کارداشت من سریع رفتم تواتاق خواب اخه شبش......لباس زیرمم رو مبل بود بعدک اومدم دیدم انقدر خجالت کشیدم ک نگو 

مگه میشه بچه روولای منگنه گذاشت ک اسباب بازی نیار  پس واسه چی خریدین اگه ظرف مونده نداشتی و لب ...

نه بابا همه جا تمیزه نمیزارم که کثیفوریختوپاش باشه.ولی چون یک خواب داریم سیسمونی بچم توپذیراییه.واسه همین همش اسباب بازی ریخته

مهربان باش شاید فردایی نباشد....... 
حالا شاید بی منظور گفته و مننظورش شلوغ کاریای بچه ها بوده، به خودت نگیر اینطوری آرامشت بیشتره

شوهرم همیشه میگه اینا منظوری ندارد تو خیلی به خودت سخت میگیری

منم اگه بخوام باز نکنم زنگ پایین و میزنن اونا باز میکنن میگن بفرمایین تو.خونه ان.احتمالا ایفونشون خاموشه😂😂

مهمان ناخوانده مادر شوهر باشه که خیالی نیست

عاقا  دو روزه خونه نبودم امروزم سخت درگیر تکالیف پسرم ،زنگ درو زدن وای خداااااا دوست شوهرم وکیله آدم سرشناسیه تو شهرمون اومده بود واسه گرفتن مدارکی

وای خدااااا خونه توهم ریخته یعنی داغونا بگم در حد سکته رفتم دروغ نگفتم فقط میخواستم بشینم وسط سالن تو سر خودم بزنم خلاصه با سرعت نور منو شوهرم چجوری ریختوپاشهارو جمع کردیم خدا داند

خیلی حس بدیه خیلیییییییی اونم کسی که باهاش تعارف داری 

مادرشوهر که مهم نیست سرزده بیاد

مهمان ناخوانده مادر شوهر باشه که خیالی نیست عاقا  دو روزه خونه نبودم امروزم سخت درگیر تکالیف پ ...

راست میگی واقعا

وای منم یه بار صبح زود برادرشوهرم اومدباشوهرم کارداشت من سریع رفتم تواتاق خواب اخه شبش......لباس زیر ...

نههههههه شوخی میکنی وایییی خدای من چی کشیدی😁😁😁😁😁

یه دفعه من لباسا رو روی بند پهن کرده بودم لباس زیرمم بود 1 ساعت بعد عموم اومده بود با شوهرم کار داشت شوهرمم میره که دم در لباسمو بر میداره میذاره تو جیب شلوارش همون جوری با عموم صحبت میکرد😁😁😁😁

خدایاا... من دلم قرصه، کسی غیر از تو با من نیست، خیالت از زمین راحت حتی روز روشن نیست، کسی اینجا نمیبینه که دنیا زیر چشماته، یه عمره یادمون رفته زمین دار مکافاته، فراموشم شده گاهی که این پایین چه ها کردم، که روزی باید از اینجا به پیش تو برگردم، وقت برگشتن یکم با من مدارا کن، شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن...