2777
2789
عنوان

ابروم دیشب جلو مادرشوهرم رفت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 63 پست
چجوری راه نمیدی  میشه به منم بگی خونه منم همیشه مهمون خودشو دعوت میکنه به دعوت من نمیرسه

خب سرزده بیاد پشت در درو باز نمیکنیم دیگه. اگرم زنگ بزنه به گوشیمون جواب نمیدیم بعدا زنگ میزنیم میگیم خونه نبودیم گوشی هم همراهمون نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چه حکمتیه ولی من روی تمیزی خونم وقتی همسایه بالایی یموقع کارداره و میاد جلوی در حساسم، دوس دارم خونمون تمیزو مرتب باشه چون بلاخره دروامیشع بخشی از خونه پیداست اما دقیقا وقتایی ک خونه عین دسته گله نمیاد .عدل همون موقعی میاد ک بچه ها خونه رو بازار شام کردن و هرچی من میخوام لای در رو کم بازکنم ک پیدا نباشه دختر کوچولوم در رو چهارطاق بازمیکنه😪

منم از مهمون سرزده متنفرم همینطور کسی دیقه نود دعوتم‌کنه حایی که دقیقا مادرشوهرم اینطوریه😑😑

خودش که سرزده میاد هیچی فک‌چ‌فامیلشم سرزده میفرسته خونمون

عید من باردار بودم شبم مهمون داشتم با یه پسر سه ساله دور خودم میچرخیدم یهو‌دیدم زنگ زدن خاله شوهرم بود گفت ما میخواستیم زنگ بزنیم مادرشوهرت گفت خونه ان شب مهمون دارن😑😑😑خونم مرتب بود فقط ظرفامو‌نشسته بودم کلی ظرف تو‌سینک‌و‌اپن بود خیلییی خجالت کشیدم اولین بار بود میومدن خونمون داشت گریم میگرفت بنده خدا گفت بذار کمکت کنم تو الان بارداری گفتم نه میخواستم‌پسرمو بخپابونم به کارام برسم‌چون بیدار بود نمیذاشت  فقط تونستم شاممو بذارم 

ولی خیلی زشت شد

متنفرم ازین اخلاق مادرشوهرم

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
من خیلی حساسم به حرفاشون.شاید منظوری نداشته ولی من فکرم درگیر میشه

منم خیلی حساسم اگه واسه پروفایلش چیزی بذاری به شوهرم میگم منظور مامانت منم داره توهین میکنه هاهااات😁😁😁

خدایاا... من دلم قرصه، کسی غیر از تو با من نیست، خیالت از زمین راحت حتی روز روشن نیست، کسی اینجا نمیبینه که دنیا زیر چشماته، یه عمره یادمون رفته زمین دار مکافاته، فراموشم شده گاهی که این پایین چه ها کردم، که روزی باید از اینجا به پیش تو برگردم، وقت برگشتن یکم با من مدارا کن، شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن...
نمیدونم چه حکمتیه ولی من روی تمیزی خونم وقتی همسایه بالایی یموقع کارداره و میاد جلوی در حساسم، دوس د ...

واقعا همیشه برعکسه

مهربان باش شاید فردایی نباشد.......