برا حاجت دل منم دعا کنین... خیلی محتاجم ب دعاهاتون... اسمتونو بگین... و حاجتتونو ... تا برا تک تکتون دعا کنم... یا امام رضا منو به عشقم برسون
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
میشه واسه امضای من بخونی خدا خیرت بده انشاالله ب خواسته هات برسی
عزیزم از رحمت خدا نا امید نشو انشالله این بار مشکلت حل میشه با تموم وجودم دعات میکنم...
واسه منم دعا کن این ماه مادر بشم. منم واست ایته الکرسی میخونم حاجت روا بشی ان شا..
هرکی واسم از ته دل دعا کرد لایکم کنه واسش ایته الکرسی میخونم
آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع)